Cake Liners van ABH Norvina collection

Ik heb deze Cake Liners van ABH (Anastasia Beverly Hills) eigenlijk al te lang in huis voordat mijn review online komt. Soms vind ik nou eenmaal teveel spullen leuk en wil ik niet meerdere blogs per dag online doen om meer te kunnen reviewen. Ik wil wel voor alles de tijd kunnen nemen en het de aandacht kunnen geven die het verdiend. Nadat ik deze Cake Liners had gekocht hoorde ik wat negatieve verhalen dus hopelijk heb ik geen spijt. Lees je mee?

 

Cake liners electric pink, yellow and lime

Het eerste Cake Liners setje bevat drie felle neon kleuren: Electric pink, electric yellow en electric lime. Bij het eerste kleurtje zit een mini spiegeltje maar deze gebruik ik eigenlijk niet voor het aanbrengen maar het is wel fijn dat het erbij zit voor degenen die het willen. Dit setje wilde ik in eerste instantie ook 100% bestellen, het andere setje wilde ik eigenlijk meer voor de oranje en witte kleur erbij dus misschien had het ook wel beter geweest als de cake liners per stuk te koop waren. Per setje van drie betaal je bij Beautybay ca €36,- wat een beetje overeen komt met de liners van Suva voor €15,- per stuk. Ik heb nog echt 0 ervaring met zulke liners dus ik kan helaas geen pro review geven haha!

 

Cake linersCake liners Cake liners

 

Cake Liners electric orange, opaque white and electric purple

Het tweede Cake Liners setje bevat de drie kleuren: Electric orange, opaque white en electric purple. Vooral de oranje en witte kleur hieruit spraken mij aan. Maar stiekem ben ik toch ook wel blij met alledrie. Waarschijnlijk zal het wel de witte van deze zijn die als eerste opraakt. Wat ik over deze hoorde was dat ze vooral snel zouden uitdrogen. Nu gebruik ik de liners inmiddels een paar maanden, na het swatchen hebben ze een tijdje apart gelegen omdat ik even inspiratie voor een look zocht. De liners zagen er toen nog prima uit eigenlijk en waren weer mooi opgedroogd. Tussen de twee looks in zat een wat kortere tijd (ca 4 dagen) en toen waren de liners nog wat nat. Ik vind dus niet dat de cake liners snel uitdrogen, maar dat is mijn mening.

 

Cake linersCake liners Cake liners

 

Swatches

Ik ben eigenlijk best tevreden over deze swatches, ik had weinig water nodig om de liners te activeren. En de pigmentatie van de liners ziet er ook erg goed uit. Ik ben blij dat de liners niet zo waterig zijn en echt een goede dekking hebben. Maar vooral ben ik natuurlijk benieuwd hoe ik deze in een look ga verwerken.

 

 

Make-up looks

Eerlijk gezegd vond ik het nog best moeilijk om mooie strakke dunne lijnen te krijgen. Ik heb de kwastjes gebruikt van de Action welke aangeraden zijn door velen maar misschien is het ook nog even naar de juiste daarvan uitzoeken. De cake liners werken wel echt super gemakkelijk met een heel klein druppeltje krijg je een onwijs goede pigmentatie. Ik ga onderstaande look zeker nog vaker oefenen en bn vooral super benieuwd wat voor resultaat het mij gaat opleveren als ik hier wat beter in wordt. De tweede look is met het Essence make a wish little fish palette. Hier volgt eerdaags nog een review van, het was een beetje een spontaan idee om een soort visje te maken. Volgens mij is het meer een soort dolfijn geworden. Maar voor een allereerste poging vind ik het nog redelijk haha.

 

 

Naar welke zou jouw voorkeur uitgaan? Of ga jij net als mij voor allebei?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.