Ik wilde de camomille cleansing butter van The Body Shop al een hele tijd uitproberen. Net na de feestdagen was er een compleet set inclusief eye make-up remover en muslim cloth in de aanbieding wat nog goedkoper was als de cleansing butter alleen. Deze kon ik dus niet laten liggen!

 

Camomile cleansing butter

De camomile cleansing butter zorgt ervoor dat je make-up als het ware van je gezicht afsmelt. Het is geschikt voor elk soort make-up en zowel op je ogen als op je gezicht te gebruiken. Het bevat kamille extracten uit Norfolk, Engeland en is geschikt voor de gevoelige huid. Je gebruikt de remover op een droge huid waarna je het als het ware inmasseert. Tijdens het inmasseren zie je al dat je make-up eigenlijk steeds meer verdwijnt. Met een lauwwarme muslin cloth heb ik de restanten verwijderd en weg was mijn hele make-up. Hier ben ik echt super tevreden mee (zie onderaan de blog voor-na foto’s). De losse verkoopwaarde is €14,- voor 90 ml.

 

CamomileCamomile

 

Camomile gentle eye make-up remover

Deze camomile gentle remover kun je gebruiken om oogmake-up te verwijderen. Het zorgt voor een zachte en milde reiniging waarbij het je wimpers en oogleden met een zacht en schoon gevoel achterlaat. De remover bevat geen alcohol, geen geurstoffen en geen kleurstoffen en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Met de muslin cloth vind ik deze remover absoluut niet fijn werken. Op een (wasbare) wattenschijf werk de remover wel beter maar op een of andere manier vind ik de remover toch niet prettig, in tegenstelling tot alle lovende reviews op de website. Ik had na de remover wat last van gevoelige en prikkelende ogen. De losse verkoopprijs voor 250 ml is €12,-

 

CamomileCamomile

 

Muslin cloth

De muslin cleansing cloth kun je gebruiken in combinatie met je favoriete gezichtsreiniger. Het doekje is van 100% biologisch katoen en zorgt ervoor dat je zacht je gezicht kunt reinigen van make-up. De losse verkoopprijs is €5,-

 

CamomileCamomile

 

Voor-na foto’s

Ik ben echt gewoon super verbaasd over de camomile butter en wil er eigenlijk een hele lading van gaat aanschaffen. Op de eerste voor-na foto’s heb ik alleen de camomile butter gebruikt met de muslin cloth. Op de tweede foto heb ik de camomile eye make-up remover en butter gebruikt met muslin cloth. Van deze producten ben ik toch wel echt meer fan van de cleansing butter en deze is ook veel milder en gebruiksvriendelijker!

 

 

Hoe verwijder jij je make-up?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: