Het is eigenlijk de herfst collectie van Pupa Milano maar deze make-up producten uit de Candy Punk collectie verdienden zeker nog wat aandacht. De collectie bestaat uit een 3D oogschaduw, I’m Matt lipstick, True lips lipliner, blush, nagellak en een haarmasker.

 

Candy punk I’m Matt lipstick

Ik ontving de I’m Matt lipstick in de kleur No36 Dusty Mauve. Ik ben altijd al blij geweest met deze lipsticks van Pupa Milano, een aantal van een vorige I’m Matt collectie gebruik ik nog steeds. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd, voelen zacht aan en blijven ook lang zitten. Vanuit de Candy Punk collectie zijn er twee kleuren beschikbaar No36 Dusty Mauve en No74 Pretty Ruby. De adviesverkoopprijs is €18,95

 

Candy Punk Candy Punk

 

Candy Punk True Lips

Natuurlijk is het fijn om een bijpassende lip pencil te gebruiken om je lippen nog voller te maken, en soms gebruik ik ze ook weleens voor een ombre effect. De Blendable lip liner pencil heeft een intensieve en hoog gepigmenteerde kleur. Er zijn twee kleuren beschikbaar No41 Mauve Dust en No42 Spicy Burgundy. Ik heb zelf No41 Mauvy Dust ontvangen welke mooi bij de I’m Matt lipstick past. De adviesverkoopprijs is €16,50.

 

Candy Punk

 

Candy Punk Blush

De verpakking van buiten is mooi maar de binnenkant van de sparkling light effect Blush is al helemaal prachtig. Deze blush heeft een bijzonder lichteffect met een poeder roze gloed. De blush geeft een mooie zachte en gezonde glans maar je kunt de blush ook mooi opbouwen naar wens voor een intensiever effect. Daarnaast is de blush stiekem ook nog eens heel mooi om als oogschaduw te gebruiken. Er is een soort kleur beschikbaar Noo1 Dirty Rose, de adviesverkoopprijs is €20,95.

 

Candy Punk Candy Punk

 

Swatches

De bovenste swatch is de I’m Matt lipstick, de swatch daaronder de lipliner en de laatste swatch is van de Blush. Op de tweede foto (de lipswatch) heb ik zowel de lipliner als de lipstick gebruikt en op de derde foto zie je een make-up look waar ik de blush gebruikt heb.

 

Candy Punk

 

Color candy punk hair mask

Niet te vergeten het laatste product wat ik heb ontvangen. Dit is een haarmasker welke het haar een zachte pastel kleur geeft en tegelijkertijd voedt waardoor het haar weer heerlijk zacht en soepel is. Er zijn twee soorten kleuren beschikbaar Noo1 Pink en Noo2 Violet. Ik heb kleur Noo1 Pink ontvangen, ik wil deze nog gaan gebruiken maar op het moment heb ik net mijn haar roodbruin geverfd en vind ik het zonde om deze daarop te proberen. Van de zomer wil ik zeker mijn puntjes of een aantal strokes roze proberen te maken hiermee. De adviesverkoopprijs is €13,95

 

Candy Punk

 

Welk product vind jij het leukst uit de Candy Punk collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: