Caramel oogschaduw palette van Huda Beauty

Het eerste nieuwe palette uit de Huda Beauty Browns collectie wat ik liet zien wat het Toffee palette. Vandaag heb ik de review van de tweede variant klaarstaan. Namelijk het Caramel palette! Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Brown Caramel palette

Het Caramel oogschaduw palette is de tweede uit de Huda Beauty Brown reeks welke ik op mijn blog laat zien. Ik heb het eerste palette de Toffee variant begin Juni al laten zien. En vorige week heb ik het Browns mini liquid lipstick set laten zien. Het weekend is de laatste variant van deze reeks te lezen op mijn blog, namelijk de chocolade variant. Het Caramel oogschaduw palette bevat 4 matte kleuren en 5 shimmers, dit had ik liever andersom gezien maar gelukkig is met 4 mattes ook nog goed te werken. Het palette kost €29,- en is onder andere bij The Beauty Editor te koop.

 

Caramel oogschaduw paletteCaramel oogschaduw palette Caramel oogschaduw palette Caramel oogschaduw palette

 

Swatches

Inmiddels zijn jullie het denk ik al bij mij gewend dat ik de Huda Beauty mini palettes altijd coderingen geef. Zo kunnen jullie straks ook gemakkelijker zien welke kleuren ik gebruikt heb bij mijn make-up looks. De eerste rij krijgt altijd de codering voor de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij krijgt de codering B1, B2 en B3. En de derde en laatste rij krijgt de codering C1, C2 en C3. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de selectie aan kleuren. Maar het is de gehele eerste rij welke mij het meeste aanspreekt.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: A3 (matte), B1 (matte), C1 (shimmer), C2 (matte) en C3 (matte). Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: A1 (shimmer), A3 (matte) en C1 (shimmer). Ik vind beide looks wel redelijk goed gelukt maar dit keer ben ik het meest tevreden over mijn cut crease make-up look. De kleuren uit het palette werken overigens wel allemaal erg fijn en zijn ook weer goed gepigmenteerd.

 

Caramel oogschaduw palette Caramel oogschaduw palette

 

Wat vind jij van het caramel palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.