Het is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal producten van ZIAJA heb getest. Ik mocht er dus weer 3 uitkiezen en koos voor de limited edition producten met gecarameliseerde amandelen. Alleen de body balm was niet meer op voorraad dus kreeg ik daarvan de tropical coconut variant (ook limited edition).

 

Caramelised almond sugar body scrub

Ik keek erg uit naar de Caramelised almond collectie van ZIAJA. Ik gebruik regelmatig een body of face scrub en ik was vooral erg benieuwd naar de lekkere winterse geur van gekarameliseerde amandelen. En eerlijk gezegd de geur is echt heerlijk! Bij binnenkomst heb ik al eerst een aantal keer aan de scrub geroken en dat doe ik nu nog steeds elke keer want het potje blijft heerlijk ruiken. Het scrubben van je lichaam zorgt voor een verzachting en een versterking van de huid, maar het zorgt er ook voor de huid effectief ge-exfolieert wordt. Een scrub breng je altijd aan op een vochtige huid met masserende ronddraaiende bewerkingen. Je kunt er ook nog een speciale scrub handschoen bij gebruiken. De verpakking bevat 200 ml voor €3,49.

 

caramelised almond caramelised almond

 

Caramelised almond winter hand cream

Ik gebruik in de winter altijd meer hand crème dan in de zomer omdat ik dan sneller last heb van droge handen. De eerste keer dat ik de winter hand crème gebruikte dacht ik echt dat ik de geuren van een kerstmarkt rook. De crème zorgt ervoor dat de handen gehydrateerd worden, verzacht worden en bevat UV filters welke fotoveroudering voorkomen (foto veroudering zorgt meestal voor rimpels, droogte en oneffenheden). De hand cream bevat 200 ml voor €3,99.

 

caramelised almond caramelised almond

 

Tropical coconut body balm

De tropical body balm is dan weer een heerlijk vooruitzicht naar de zomer. De body balm zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, zacht en glad wordt en herstelt eventuele irritaties. Het product is geschikt voor zowel de normale als voor de droge huid. De body balm bevat onder andere olive oil, provitamine B5 en vitamine E. De verpakking bevat 200 ml voor €2,99.

 

 

Ik mag van ZIAJA een setje weggeven met de drie bovenstaande producten. Caramelised almond sugar body scrub, caramelised almond winter hand cream en tropical coconut body balm. Reageer op mijn Instagram post waarom je wilt winnen waarin je minimaal 1 iemand tagt (voor jezelf, of voor iemand anders?). Zorg dat je zowel mij als ZIAJA op instagram volgt. Voor een extra kans kun je ook op deze blogpost reageren waarom je wilt winnen.

 

Voor welke limited edition zou jij gaan? Caramelised almond of tropical coconut?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

  1. Tropical coconut klinkt wel heel erg lekker in deze donkere dagen. Berichtje op insta achtergelaten. Ik zou wel heel graag mijn moeder willen verrassen met zo’n heerlijk cadeautje

  2. De caramelised almond ken ik al en vind ik heerlijk! De andere ken ik nog niet maar ik zou graag mijn vriendin Margit blij maken met dit verwenpakket. Ikzelf ben helemaal weg van het familie pakket van Ziaja. Zo ideaal voor weekendjes weg en vakanties

  3. Klinkt als heerlijke producten!! Zou ze heel graag zelf eens willen proberen, veel goeds over gehoord.

  4. De handcreme lijkt me echt heerlijk! En wat een goedkope producten zeg! Super leuk dat je dit mocht testen én dan ook nog een setje mag weggeven.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: