Afgelopen donderdag de 19e was een drukke dag in Amsterdam. Vroeg uit de veren om mij klaar te maken en op naar Amsterdam voor twee verschillende evenementen één van Miss Publicity Lifestyle lab en de tweede van Care Cosmetics.

 

Afspreken op het station van Amsterdam met Lotte van Beautifuldisasternl was een drukte van jewelse maar wij hadden elkaar gevonden.

Via het station gingen wij verder met de metro naar de wibautstraat om bij het Student Hotel Amsterdam het eerste evenement te bezoeken van deze dag. Dit was het evenement van Miss Publicity Lifestyle lab. Wij kregen een clipboard waar alle activiteiten op stonden van het evenement dit waren oa: nagels lakken, een naamarmbandje maken, tutu’s passen, karaoke, balans testen en wijn uit het vat testen. Elke activiteit kon je afvinken en aan het einde je clipboard met score inleveren. Hieronder een sfeerimpressie van deze dag, ik heb een nieuwe lightroom bewerking gekozen, en ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

amsterdamamsterdam

amsterdamamsterdam

amsterdamamsterdam

amsterdamamsterdam

 

Mijn absolute hoogtepunt van dit evenement waren toch echt wel de tutu’s

Ik hou hier gewoon van en zou er zo mee over straat paraderen. Vroeger had ik mij druk gemaakt dat zoiets too much zou zijn om mee over straat te wandelen. Maar nu tegenwoordig hou ik van zulke outstanding fashion items. De tutu’s zijn onwijs leuk om te combineren met sneakers waardoor ik een soort Grease gevoel had of juist met stoere bikerboots wat het dan gelijk weer een hele andere look geeft. Maar wanneer je hakken eronder aan doet kun je er zo mee naar een gala of bruiloft.

 

amsterdamamsterdam

 

Goodietas

Op het evenement ontvingen wij een leuke tas met goodies. Hier zat ook een helium ballon aan vast waar ik heel Amsterdam gek mee heb gemaakt. Thuis heb ik de helium ballon overigens moeten overhandigen aan onze kitten, deze was vrijdag 1 jaar geworden en vind de helium ballon maar al te interessant. In de tas zat ook een f.a.b (forwards and backwards) wilkinson scheermes voor vrouwen en een Wilkinson scheermes voor mannen. Een brabantia afwasborstel die ik heb overhandigd aan mijn man omdat ik een hekel heb aan afwassen, een brabantia katoenen tas die ik gelijk al in gebruik heb gehad de volgende dag en een Lelo hex condoom (wie die wil hebben mag mij berichten haha, gezien onze kinderwens zijn deze overbodig) en wij mochten onze eigen yoghurt of quark uitzoeken. Ik had gekozen voor de aardbeien yoghurt, maar deze bleek uiteindelijk mierzoet te zijn.

 

Door naar het volgende evenement

Via het Student Hotel hebben wij de tram gepakt naar Amsterdam Zuid waar wij een klein stukje met de bus moesten naar het olympiaplein. In het olympia stadion zit het restaurant van Mama Kelly waar het evenement van Care Cosmetics was. De locatie paste echt perfect bij dit evenement omdat het hele restaurant in roze is. Ik heb dus gelijk wat inspiratie voor mijn huis kunnen opdoen. Hieronder een sfeerimpressie van het evenement, voor deze foto’s heb ik ook een nieuwe lightroom bewerking gekozen.

amsterdam amsterdamamsterdam

 

Nieuw producten van Matis & Pupa Milano

Tijdens een heerlijke lunch hebben wij kennis mogen maken met de nieuwe producten van Matis en van Pupa Milano. Voor de lunch mochten wij zelf kiezen uit kreeft, kip of een vegetarisch gerecht en als nagerecht uit een cheesecake of sticky toffee. Ik heb gekozen voor de kreeft, het was voor mij de allereerste kreeft ooit dus dit was een hele uitdaging maar wel erg lekker. De cheesecake had een heerlijke bastogne laag en was ook echt gewoon amazing. Thanks to Care Cosmetics en Mama Kelly. Natuurlijk was ik weer te ongeduldig om dit lekkers te eten dus ben ik vergeten om een foto met mijn camera te maken. Gelukkig had ik de foto’s vanuit mijn instagram story nog, want dit lekkers wil ik natuurlijk wel aan jullie kunnen laten zien.

 

 

Matis

De nieuwe producten van Matis zijn vanuit de Résponse Délicate lijn (een uitgebreinde lijn voor de gevoelige huid met saffraanbloemen), en de cell expert huidverzorgingsproduct. Je kan het al raden de hele lijn bestaat uit prachtige roze verpakkingen!! Uit de lijn Résponse Délicate zijn verschillende nieuwe producten aan ons gepresenteerd. De Sensibiotic cream, de Sensimilk toner en de Sensimelting mask. Uit de Cell expert lijn is een beautyelixer aan ons voorgesteld.

 

amsterdamamsterdamamsterdam

 

Pupa Milano

Een van mijn favoriete merken waar ik altijd wel blij van wordt is Pupa Milano. De nieuwe producten die tijdens de lunch aan ons gepresenteerd zijn waren van de nieuwe collectie: Summer in L.A, de extreme cover foundation en drie nieuwe vamp oogproducten. De nieuwe summer in L.A collectie bestaat uit een Holo oogschaduw, een multiplay oogpenceel, een matt shaping lipstick, een blush me blush, een light me highlighter en een glass effect nagellak. En de nieuwe extreme cover foundation met dubbel zoveel pigmenten en de drie nieuwe vamp oogproducten zijn de made to last liquid oogschaduw, de vamp extreme oogschaduw en de vamp ready to shaduw potlood.

 

 

Goodietas

In de goodietas zaten een aantal van de nieuwe producten. Waaronder de holographische oogschaduw en de matt shaping lipstick van Pupa Milano. Van Matis heb ik het sensimelting mask gekregen waar ik natuurlijk als maskerfan onwijs blij mee was. Zowel van deze goodietas inhoud als die van lifestylelab zal nog een aparte review blog verschijnen, dus hou dit zeker in de gaten.

 

Care for life

Waar ik het graag nog met jullie over wil hebben is de CARE FOR LIFE foundation van Care Cosmetics. De CARE FOR LIFE foundation helpt kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn. Dit doen zij door hun wens in vervulling te laten gaan. Dit kan onder andere zijn: Medische zorg, hulpmiddelen, educatieve ondersteuning, sportieve ondersteuning of het in vervulling laten gaan van mooie wensen. Dankzij donaties en sponsoring kan CARE FOR LIFE deze hulp blijven bieden. Wil jij CARE FOR LIFE ook steunen? Wordt donateur of laat een donatie achter via CAREFORLIFE. Of maak je donatie direct over naar IBAN NL88ABNA0240492919 t.a.v. Care for Life.

Waar ben jij het meest benieuwd naar van de nieuwe collecties?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

13 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: