Carnaval III palette Bperfect x StaceyMarie

Eigenlijk wilde ik eerdaags eindelijk eens het CarnavalXL palette gaan kopen. Maar toen zag ik dat het Carnaval III palette uitkwam en it blew my mind! Daarom heb ik deze nog even in de hold staan en 3 uur, ja DRIE UUR!! in de wacht gestaan om het palette te kunnen bestellen. Lees je verder mee?

 

Carnaval III Love Tahiti palette

Het Carnaval III palette is best groot van formaat en bevat 40 pan oogschaduw! (40 kleuren oogschaduw!). Naast dat de buitenkant al een plaatje is om te zien is de binnenkant nog mooier. Maar ik vind ook dat het een hoop afwisseling bied. Er is een groene sector, een kleine blauwe sector, een nude sector welke wat overgaat in een wat fellere oranje sectie en afsluit met een roze en paarse sector. Als ik het palette ook zie komen er een tiental aan combinaties in mij op en in een paar dagen tijd had ik ook al zo 4 looks ermee gemaakt! Het palette is te koop bij oa Bperfect cosmetics zelf voor €41,95. Helaas is het palette momenteel wel uitverkocht!

 

Carnaval IIICarnaval III

 

Swatches

In deze blog heb ik maar liefst 8 rijen swatches voor jullie klaar staan dus get ready for a swatch party! De swatches noem ik bij de oogschaduw namen vanaf de tattoeage naar beneden. De eerste rij bevat de kleuren: Forest, Bamboo, Key Lime, Vanilla en The Deep. De tweede rij swatches bevat de kleuren Khaki, Tahiti Green, Tropics, Reef en Lagoon. Uit de eerste rij is het voornamelijk de blauwe kleur welke ik onwijs mooi vind The Deep en uit de tweede rij ben ik erg benieuwd naar de shimmer Tahiti Green.

 

Carnaval III

 

De derde rij swatches bevat de kleuren Clay, Cocoa, Rum, Tan Lines en Ginger. En de vierde rij swatches bevat de kleuren Sand, Yell’o, Coral, Bare en Hibiscus. Uit de derde rij ben ik vooral benieuwd naar de okergeel achtige kleur Clay en uit de vierde rij is het vooral de rozige kleur Hibiscus welke mijn oog trekt!

 

Carnaval III

 

De vijfde rij swatches bevat de kleuren Mango, Sundown, Blaze, JJ en Chilli Pepper. Hier gaat het palette over naar de meer roze/paarse kleuren. De zesde rij swatches bevat de kleuren Pearl, Bloom, Pink Lily, Blue Moon en Fruity. Uit de vijfde rij gaat mijn aandacht erg naar de kleur Sundown en uit de zesde rij is het vooral de shimmer Blue Moon welke mijn aandacht trekt.

 

Carnaval III

 

De enelaatste rij bevat de kleuren Lilac, Tahiti, Rose Pink, Magenta en Blackberry. En dan de allerlaatste rij met de kleuren Starlight, Grape, Amethyst, Twilight en Black Beach. Uit de zevende rij is het ook weer de shimmer Rose Pink waar ik erg benieuwd naar ben (love shimmers!) en uit de laatste rij ben ik vooral benieuwd naar Amethyst.

 

Carnaval III

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Forest, Tropics, Bamboo, Key Lime en Tahiti Green gebruikt. Dit was mijn allereerste look met Bperfect ooit en ik ben echt enorm enthousiast over de pigmentatie en hoe gemakkelijk de kleuren blenden. Maar het is de tweede look waar ik nog meer tevreden over ben. Hier heb ik de kleuren The Deep, Lagoon en Vanilla voor gebruikt. Naast dat groen echt een van mijn favoriete kleur is voor make-up looks heb ik de laatste tijd ook steeds meer liefde voor blauw!

 

Carnaval III Carnaval III

 

Van Lotte (Beautifuldisasternl) kreeg ik een oranje challenge. Ik moest dus een look maken met zoveel mogelijk oranje! Here it is! Ik heb de kleuren Sundown, Mango en Coral gebruikt. De shimmers zijn loose glitters van BH Cosmetics. De vierde look ben ik niet helemaal tevreden over maar toch post ik deze omdat nou eenmaal niet elke look wordt wat ik voor ogen had. Ik heb de kleuren Fruity, Pink, Lily, Lilac, Pearl en Tahiti Green gebruikt.

 

Carnaval III

 

Wat vind jij van het Carnaval III palette? Welke look is jouw favoriet?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.