Carnaval XL palette van Bperfect cosmetics

Ik twijfelde al onwijs lang om het Bperfect cosmetics carnaval XL palette te kopen. Maar toen kwam Carnaval III love tahiti uit en moest ik wel voor die gaan. Ik heb deze uiteindelijk bij Beautybay kunnen kopen voor een een scherpe prijs. Lees je mee verder?

 

Carnaval XL palette

Het Carnaval XL palette is een echte must have als me met meer kleuren wilt gaan werken. Het palette is een samenwerking van Bperfect cosmetics en Stacey Marie MUA. Er zit 40 pan oogschaduw in en 3 pan highlighters waarvan ik voornamelijk de lichtste zal gaan gebruiken. Waar ik echt superblij vind is dat de kleuren echt in mooie sector sectors bij mekaar zitten in plaats van alle kleuren door mekaar. Wil ik een hele blauwe look maken pak ik dus gewoon het blauwe rijtje super easy toch haha. Het palette is ook nog bij Boozyshop te koop voor €46,95.

 

Carnaval XLCarnaval XL Carnaval XLCarnaval XL

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Fairplay, Gold Lux en Over It. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Keen, Fortune, Lit, Shuffle en  Infurno. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Boy Bye, Pink Me, In Lust, Foolish en Valentine. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Wasted, Backchat, Funki, Orchid en Pep talk. Wauw dit palette was behoorlijk wat om te swatchen! Maar wat zijn de kleurtjes toch mooi en goed gepigmenteerd!

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Reckless, Persuasion, Make Up, Temptation en Influence. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mood, Peppermint, Why Though?, The Hype en Ecstasy. De zevende rij swatches bevat de volgende kleuren: Make Waves, Soft Spot, Cargo, Showboat en Nuke. De achtste rij swatches bevat de volgende kleuren: Slow Burn, Splendour, Basic, Haul en Intuition. De negende en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Pillow Talk, Fade, Inspire, Ved en Lights Out.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: In Lust (matte), Infurno (matte), Boy Bye (matte), Lit (matte) en Foolish (matte). Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Mood (matte), Make Waves (matte), Soft Spot (matte), Nuke (matte), Showboat (matte) en Why Though? (matte). Met mijn tweede look ben ik het meest tevreden omdat je hier de blend wat mooier ziet dan bij de eerste make-up look.

 

Carnaval XLCarnaval XL Carnaval XLCarnaval XL

 

Heb jij al een of meerdere van de Carnaval palettes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.