Carnival the antidote eyeshadow palette bPerfect

Om mijn Carnival collectie compleet te houden moest ik natuurlijk wel het nieuwste palette aanschaffen. The Antidote is ideale tegenpool van de vorige bPerfect cosmetics palettes in samenwerking met Stacey Marie. Maar hoe bevalt dit nieuwste oogschaduw palette? Kom je gezellig meelezen?

 

Carnival the antidote eyeshadow palette

Het nieuwste palette van bPerfect cosmetics in samenwerking met Stacey Marie is het Carnival the antidote eyeshadow palette. Het palette is net zoals de vorige edities echt huge en met de hoeveelheid mooie kleuren weet je eigenlijk niet waar je kijken moet! Ik vind de colour stories van deze collectie altijd erg fijn en rustig om naar te kijken ondanks dat het eigenlijk zoveel is. In totaal heeft het palette maar liefst 45 pan oogschaduw waarvan er 29 mattes en 16 shimmers in zitten (als ik goed heb geteld met zoveel pan haha). Voor eigenlijk een super prijs van €44,95 kun je dit palette al kopen bij bPerfect cosmetics zelf. Je betaald naar Nederland geen extra douane kosten, dit zit net zoals bij Beautybay al bij de prijs inbegrepen. Mocht je het toch liever in Nederland bestellen verkoop Boozyshop deze palettes ook vaak.

 

Carnival the antidoteCarnival the antidoteCarnival the antidoteCarnival the antidote

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: October, Pretty Peachy, Brass, Spiced Coral en Aubergine. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Fawn, Sugar Maple, Cinnamon, Honey en Fall. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Pin-Up, Zest, Pecan, Sweet Cheeks en Fuego. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Buff, Dwindle, Pampas, Bon Bon en Oyster.

 

Carnival the antidote Carnival the antidote

 

Vervolgens ga ik verder met de vijfde rij, deze bevat de volgende swatches: Dove, Elixir, Dusty Rose, Cutie Pie en Chestnut. De zesde rij bevat de volgende swatches: Simmer, Dusk, Lotta-Latte, Siren en Stone. De zevende rij bevat de volgende swatches: Suede, Granite, Moss, Nectar en Glover. En de achtste rij bevat de volgende swatches: Ash, Dusty, Venom, Antidote en Glisten. De negende en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Mystic, Sable, Silvery, Buttercup en Grunge. Ik moet zeggen dat ik tijdens het swatchen een beetje heen en weer ging. Sommige kleuren waren heel gemakkelijk en heel goed qua pigmentatie om te swatchen. Sommige kleuren moest ik wat meer moeite voor doen om een mooie swatch te krijgen. Tot nu zijn de bperfect cosmetics palette in samenwerking met Stacey Marie wel altijd super om make-up looks mee te maken. Dus ik ben erg benieuwd wat die gaan worden.

 

Carnival the antidoteCarnival the antidote

 

Make-up look

Aangezien ik fan ben van groene oogschaduw kleuren moest ik wel met de groene kant beginnen. En het liefst met zoveel mogelijk groene kleuren daarvan haha. Ik heb dus de volgende kleuren gebruikt: Mystic (matte), Antidote (matte), Clover (matte), Ash (matte), Dusty (matte), Sable (matte) en Moss (matte). Daarna heb ik mijn shimmer lijn getrokken maar dit keer met een aantal verschillende kleuren zoals de Grunge (shimmer), Granite  (shimmer), Venom (shimmer), Silvery (shimmer) en Glisten (shimmer). De laatste heb ik overigens ook nog net onder mijn wenkbrauwen aangebracht en aan de binnenkant van mijn ogen. Daar is deze shimmer echt onwijs mooi en goed voor!

Ik heb absoluut niets negatiefs te melden over het palette. De pigmentatie is super! De fall out is er amper! De kleuren werken onwijs fijn en zijn ook gemakkelijk te blenden! De shimmers zijn super! Wat mij betreft dus een echte aanbeveling!

 

 

Wat vind jij van het Carnival the antidote palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.