Ik kwam deze Catch & Shine maskers van de Kruidvat tegen in de folder en wilde ze dan ook direct uitproberen. Helaas had de kleine Kruidvat bij ons deze niet maar de grote Kruidvat verderop gelukkig wel. Thuis heb ik de producten gelijk gefotografeerd zodat ik ze snel kon gaan testen

 

Catch & Shine Cucumber slices sheet mask & Lemon slices sheet mask

Deze Catch & Shine setjes bevatten beiden 4 slices welke je al een sheet masker op je gezicht kan aanbrengen. De komkommer zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd en gekalmeerd wordt. De citroen zorgt ervoor dat je huid een lekkere boost krijgt waardoor je huid weer straalt. De verpakking van 4 stuks is eigenlijk te weinig om je hele gezicht mee te bedekken dus dan zou ik aanraden om twee verpakkingen te gebruiken. Ik heb deze varianten uiteindelijk gecombineerd zodat ik voldoende had.

Helaas vond ik de slices niet erg goed plakken (zeker niet vergeleken bij een sheet masker). Daarin tegen voelde het wel prettig en verzachtend aan, maar toch ben ik niet helemaal overtuigd geraakt. De producten waren limited edition en maar beperkte tijd beschikbaar maar ik zou ze niet opnieuw aanschaffen mochten ze toch vaker terugkomen.

 

catch & shinecatch & shine catch & shine catch & shine

 

Catch & Shine coco peel off masker & watermelon jelly masker

Het cocos masker rook in het begin echt waanzinnig lekker maar al snel rook je de alcohol erin waarvan mijn ogen gingen prikken en neus wat geïrriteerd raakte. Het masker voelde zacht en verzorgend aan. Maar helaas droogde het masker niet goed op waardoor ik het niet kon peelen. Ik heb het uiteindelijk met een Faceez pad verwijderd. Het watermelon jelly masker zou een heerlijke dorstlesser voor de huid zijn.

Toen ik het masker zag had ik meer verwacht dat het een beetje zoals het Rituals plastic fantastic masker zou zijn qua structuur. Het masker voelde wel prettig aan maar als ik het vergelijk met het watermeloen masker van Revolution x JakeJamie zou ik voor die kiezen en deze niet meer opnieuw aanschaffen. Ik heb even getwijfeld om deze maskers dan ook te reviewen maar omdat het wel gewoon zo eerlijk is om ook de minder positieve reviews te posten heb ik deze blog gewoon gemaakt. Zo houden we het bloggen ook eerlijk, want het kan nou eenmaal niet altijd en alleen maar positief zijn!

 

catch & shinecatch & shine catch & shinecatch & shine

 

De maskers zijn limited edition en maar tijdelijk te koop bij de Kruidvat voor 0,99 per stuk.

Gebruik jij liever een sheet masker of een ”smeerbaar” masker?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: