Een van de nieuwste trend editions van Essence is de Catching Clouds collectie. Naar een aantal producten uit deze collectie was ik wel erg benieuwd. En uiteraard heb ik daarvan een review voor jullie gemaakt. Kom je meelezen?

 

Catching clouds cloud-touch highlighter

Het eerste product uit de Catching clouds collectie is de Cloud-touch highlighter in de kleur N01 Daily Dose Of Dreamy Clouds. De highlighter ziet er erg schattig uit met het wolkjesmotief, uiteraard erg passend bij het thema dus zeker een pluspuntje betreft dat! Ik moet zeggen dat ik niet helemaal ontevreden was over de eerste swatch. Het is een prima highlighter voor het dagelijks gebruik. De highlighter is nog bij de Boozyshop te koop voor €2,95 de rest van de collectie is helaas uitverkocht. Wellicht kun je deze nog ergens vinden want deze blog bevat zeker nog een must have!!

 

Catching CloudsCatching Clouds

 

Catching Clouds cloud-touch body luminizer

De cloud-touch body luminizer ziet er echt prachtig uit. De eerste indruk is dan ook zeker goed! Ik besloot om de luminizer te gaan gebruiken als een soort highlighter en ik moet zeggen de eerste swatch was echt mind blowing!! Als je het als highlighter gebruikt moet je iets voorzichtig zijn vanwege de formule en intensieve pigmentatie. Ik had aan een vingertopje al meer dan genoeg om het volgende resultaat bij mijn make-up look te bereiken. Ik ben echt super blij met deze body luminizer en zou er zeker wel een aantal van op voorraad willen hebben. Wat mij betreft is dit een echte budget musthave!

 

Catching CloudsCatching Clouds

 

Catching Clouds cloud-touch mousse primer

De cloud-touch mousse primer doet mij echt denken aan de tijden vroeger met de mousse foundation. Maar daar heb ik eerder trauma’s aan dan dat ik er tevreden over was. Over deze mousse primer daarentegen ben ik wel erg tevreden. Het geeft een heerlijk fris en luchtig gevoel en doet vooral gewoon wat het beloofd. Het enige wat ik er graag bij had gezien was een kleine applicator zodat je niet met je vinger erin hoeft. Gelukkig heb ik zelf thuis altijd een aantal make-up spateltjes welke ik na het gebruik ook weer schoonmaak voor de volgende keer. Ik ben zelf erg tevreden over deze primer en mocht je deze nog tegenkomen, zeker proberen!

 

Catching Clouds Catching CloudsCatching Clouds

 

Catching Clouds hydrating milky face mist

Ik dacht eigenlijk eerst dat deze Hydrating milky face mist een fixing spray was (mijn fout). Maar toch ben ik er wel tevreden uit. Het geeft namelijk een erg mooie glow over de huid maar is ook nog eens lekker verfrissend. Volgens mij lag de prijs ergens rond de €2,95 en voor deze prijs zou ik het product uit zeker wel opnieuw aanschaffen.

 

Catching Clouds

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: