Catrice Dear Universe eyeshadow palette

Een van de nieuwe Catrice limited edition collecties is de Dear Universe collectie. De collectie bevat onder andere de eyelashes en dit eyeshadow palette. Het eyeshadow palette bevat weer een aantal prachtige en bijzondere kleuren… Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Dear Universe palette

Het Dear Universe eyeshadow palette van Catrice spreekt mij alleen al om de verpakking alleen enorm aan. En gelukkig stelt de binnenkant ook zeker niet teleur. De prachtige kleuren die je in de verpakking ziet komen namelijk zeker terug in de oogschaduw kleuren. Het palette bevat 12 pan oogschaduw waarvan 7 shimmers en 5 mattes. Hoe dan ook is het zeker een palette welke uitdaagt om wat creatiever te worden! En uiteraard kun je de lashes welke ik gister in de blog heb laten zien bij je looks gebruiken…

 

Catrice Dear UniverseCatrice Dear Universe Catrice Dear UniverseCatrice Dear UniverseCatrice Dear UniverseCatrice Dear Universe

 

Swatches

Het Dear Universe eyeshadow palette heeft helaas geen namen maar gewoon nummers. De eerste rij bevat dus nummers 1 t/m 4. De tweede rij swatches bevat de nummers 5 t/m 8. En de derde rij swatches de nummers 9 t/m 12. Ik ben echt positief verrast over de pigmentatie van het palette en ben nu alleen nog maar meer enthousiast geworden om het palette te gaan gebruiken.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik een beetje een soort Universe creĆ«ren met als inspiratie eigenlijk de voorkant van het palette. Toen ik wat van de glitter gel aanbracht zijn de matte wolkjes wat vervaagd waardoor het een beetje messy lijkt. Ook is er wat van de paarse shimmer toen ”weggeveegd”. Toch ben ik nog wel erg tevreden met deze make-up look. De pigmentatie was in ieder geval erg fijn zowel van de matte kleur (N12) die ik had gebruikt. Maar ook de shimmers N2, N5 en N8 waren allemaal erg goed gepigmenteerd en super gemakkelijk aan te brengen.

 

Catrice Dear Universe Catrice Dear Universe

 

Wat vind jij van het Catrice Dear Universe eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.