Vorige week schreef ik over een aantal nieuwe Essence producten uit de nieuwe fall collectie. Maar ook Catrice heeft altijd tegelijkertijd een nieuwe fall collectie. Ik kocht daarvan een aantal producten, maar in deze blog laat ik eerst de eye patches en de make up remover pads zien. Kom je gezellig meelezen?

Catrice Energy boost hydrogel eye patches

Zoals mijn vaste lezers inmiddels wel weten ben ik gek op maskers en ook op eye patches. Eye patches zijn namelijk echte redders in nood bij vermoeide ogen! Het zorgt namelijk voor een verfrissend, hydraterend en revitaliserend effect. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je ogen minder gezwollen zijn (een soort de-puffing effect). Deze Catrice energy boost hydrogel eye patches bevatten onder andere Hyaluronzuur, Cafeine, Ginseng extracten en Allantoine. De eye patches zijn vrij van microplastic, parabenen, siliconen en minerale olien. Verder zijn de eye patches ook weer Vegan & Cruelty free.

De maskers hebben een inwerktijd nodig van 10 minuten waarna je het resterende serum kunt verwijderen. De verpakking bevat een setje van twee stuks en kost €2,39 bij de Boozyshop

 

Catrice eye patchesCatrice eye patchesCatrice eye patches

 

Catrice wash away make up remover pads

Ook make up remover pads schaf ik regelmatig uit om allemaal voor jullie te testen. Zelf ben ik bijna volledig over op het gebruik van make up remover pads alleen gebruik ik heel soms nog wattenschijfjes voor het verwijderen van swatches. Als ik namelijk swatches verwijder met deze pads moet ik ze weer erg vaak wassen, en heb ik ze vaak niet liggen als ik ze dan weer voor make up nodig heb. Ook gaan ze natuurlijk veel sneller op wanneer ik al mijn swatches ermee zou verwijderen want dit is gewoon onwijs veel. Ik zit er wel aan te denken om soms wat extra setjes te kopen en apart te leggen voor mijn swatches.

De pads kunnen gewassen worden op max 60 graden en zijn te gebruiken met water of met miccelair water. De verpakking bevat 3 make up remover pads voor €3,95 bij de Boozyshop.

 

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd na deze blog?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: