Vorig jaar was ik zo onwijs tevreden over de Catrice Kaviar Gauche collectie dat ik de nieuwe collectie (2022) niet kon laten liggen. Dit jaar vind ik het ook super leuk dat er een haarklem bij zit in de stijl van de collectie. Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Kaviar Gauche limited edition hair clip

Is het gek dat ik onwijs enthousiast ben over de hair clip uit de Catrice Kaviar Gauche collectie van 2022? Look at how gorgeous she is! De haar klem past helemaal bij deze mooie nieuwe collectie en is ook helemaal naar mijn smaak. Inmiddels gebruik ik deze ook al regelmatig en had ik er eigenlijk twee willen aanschaffen. De hair clip is verkrijgbaar voor €3,95 per stuk.

 

Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche

 

Catrice Kaviar Gauche lip balm

De Lip Balm uit de collectie heeft een mooie shimmerende perzik achtige kleur. Op de swatch ziet deze er vrij oranje uit dus ik hoop dat deze op mijn lippen wel iets neutraler gaat zijn. De verpakking en de kleur past ook weer super bij de collectie van dit jaar en voor de prijs van €3,95 is het ook een mooie budget lip balm.

 

Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche Catrice Kaviar Gauche

 

Catrice Kaviar Gauche nagellak

Dit jaar zijn er twee soorten nagellak in de collectie. De kleur die ik heb N01 Over The Sky is een mooie zachte kleur die een soort parelachtig effect aan de nagels geeft. De tweede kleur die helaas bij mijn DM al uitverkocht was is meer zoals de lip balm hierboven. Ik denk eigenlijk niet dat ik deze had aangeschaft en ben veel blijer met deze. De nagellak is overigens verkrijgbaar voor €2,95 per stuk wat een prima prijsje is.  De nagellak houdt bij mij niet heel erg lang ca 3 dagen afhankelijk wat ik doe. Maar voor deze prijs is dat ook wel prima en zo kun je vaker wisselen of opfrissen.

 

Catrice Kaviar Gauche Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche

 

Catrice Kaviar Gauche glow fixing spray

Ook een van mijn favorieten van dit jaar is de glow fixing spray. Eerst ziet de spray er eigenlijk best saai uit en je ziet wat ‘drap’ op de bodem. Maar als je het flesje dus schud tadaa!! Echt heel erg gaaf gedaan en naast dat het er gaaf uitziet in het flesje ben ik ook erg tevreden over deze fixing spray. Ik zou deze zeker weer opnieuw aanschaffen!! De fixing spray kost overigens €4,95 per stuk en dat is het meer dan waard!

 

Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche

 

Kaviar Gauche eyeshadow palette

Als laatste natuurlijk het main item namelijk het oogschaduw palette…. Ik heb het face palette niet aangeschaft uit deze collectie en had eigenlijk liever weer een losse highlighter zoals vorig jaar gezien. Maar het oogschaduw palette kon ik niet laten liggen. Allereerst deze verpakking!! She is gorgeous!! Maar ook het formaat is ideaal om mee onderweg te nemen en dat is ook maar goed ook want deze kleurtjes zijn alles wat jij nodig heb voor een basis make-up look. Iets waarmee je eigenlijk overal voor de dag kunt komen en gewoon vrij neutraal is. Eigenlijk heeft elke make-up liefhebber dan ook zo een pocket size palette als dit nodig. En het goede nieuws is dat deze maar €4,95 kost. Het palette bevat 4 pan waarvan 2 mattes en 2 shimmers en in mijn eerste make-up look heb ik ook alle kleuren gebruikt!

 

Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche  Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche

 

Swatches

De swatches van het palette zien er echt super goed uit ik ben weer erg benieuwd hoe deze gaan bevallen op de ogen. De lip balm vond ik in het echt een stuk mooier en op de foto lijkt het alsof ik een vies randje heb van een overlijnen maar in het echt was dit totaal niet het geval. En als laatste de nagellak swatch hier ben ik gewoon onwijs verliefd op en draag ik ook op het moment van typen nog!

 

 

Make-up look

Zoals ik al vertelde heb ik bij mijn eerste make-up look alle kleuren uit het palette gebruikt. Uiteraard draag ik hier ook de nagellak, de lip balm en de fixing spray uit de collectie. Wat mij betreft is deze collectie weer een echte HIT en kijk ik weer uit naar de collectie van vorig jaar!

 

  Catrice Kaviar GaucheCatrice Kaviar Gauche

 

Wat vind jij het Catrice Kaviar Gauche 2022 collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: