Catrice Lady eyeshadow palette

Het tweede palette aan bod van de Catrice Disney 2022 collectie is het Catrice Lady oogschaduw palette. Het palette is voor de echte liefhebber van mooie herfstkleuren wat dus veel nudes is maar ook veel glam mogelijkheden heeft. Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Lady eyeshadow palette

Het tweede palette uit de drie delige reeks is het Catrice Lady eyeshadow palette. Ook dit palette bevat 18 pan oogschaduw met een ruime afwisseling tussen mattes en shimmers. Zoals ik hierboven al vertelde is het palette voornamelijk met nudes maar toch zie ik ook wel wat mogelijkheden om er wat touch of glam aan te geven. Overigens vind ik de inhoud van het palette qua kleuren wel erg goed bij het thema Lady passen. Dus wat dat betreft vind ik het niet erg dat er zoveel nudes in zitten. Ook dit palette kost €14,- en kun je onder andere vinden bij de DM in Duitsland of Oostenrijk.

 

Catrice LadyCatrice LadyCatrice LadyCatrice Lady  Catrice LadyCatrice Lady

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Tony’s Restaurant, Baby, Siamese Cats, Tramp, Motherhood en Good Manners. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Family Love, Protective, Cocker Spaniel, Jock, Spaghetti en Dog Pound. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Miss Lady, Aunt Sarah, Pigeon, Si And Am, Italian Dinner en Present. Ik vind de swatches er eigenlijk allemaal heel erg goed uit zien!!

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het palette ben ik eigenlijk net zoals met het Marie palette van gister een vrij neutrale kant op gegaan. Ik heb de afgelopen tijd best wel wat creatievere make-up looks geprobeerd te maken dat ik dit wel weer eens wilde afwisselen met wat neutraals. Bovendien is het Catrice Lady palette ook gewoon een heel neutraal oogschaduw palette. Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Pigeon (matte), Si and Am (matte), Siamese Cats (matte), Italian Dinner (matte) en Protective (matte). Al met al ben ik eigenlijk heel erg blij met deze matte blend. Het zeker een palette welke ik in de herfst er graag bij zal pakken…

 

 

Wat vind jij van het Catrice Lady eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.