Beauty,  Make-up,  Shoppen

Catrice limited edition: Glitter storm

De feestdagen komen eraan, wat voor mij altijd betekend dat de feestelijke kleuren en glitters weer tevoorschijn komen. De periode dat je nog even iets meer mag uitpakken met je kleding, haar en vooral je make-up. Ook de periode dat make-up merken met mooie limited editions komen zoals de Glitter storm van Catrice.

 

Glitter storm palette

Ik deel bij lange na niet elk persbericht wat ik binnen krijg, want dan zou ik meer persberichten publiceren dan reviews. Maar zo af en toe zitten er persberichten tussen welke absoluut de moeite zijn om te verwerken in een blog. Waarschijnlijk komt het door alle mooie kleurtjes en glitters, maar het Glitter storm dazzle metal palette ziet er gewoon waanzinnig uit. Daarnaast is de verpakking natuurlijk ook heerlijk feestelijk waardoor het palette ook nog eens leuk is om cadeau te geven of om te krijgen. Catrice palettes hebben ook altijd een super prijsje, zo kost dit palette maar €6,99.

 

Glitter storm highlighter

Het tweede product uit deze limited edition collectie is de gel highlighter. Deze is in een kleur beschikbaar c01 flashlight. Naast het palette ook zeker wel een product wat ik wil uitproberen om een mooie glans aan te brengen. Prijs €4,99

 

Glitter storm liquid glitter lips

Voor wie een ruimte binnen wilt lopen met lippen welke de aandacht opeisen. De langhoudende formule zorgt voor krachtige en blijvende kleur op je lippen. Wat deze liquid glitter lips nog bijzonder maakt is wanneer je je lippen samenperst het glitter effect weer wordt versterkt. Er zijn vier verschillende kleuren:

  • Co1 Thunderbolt
  • Co2 Roaring red
  • Co3 Luster
  • Co4 Voltage

 

De kleuren welke ik zelf wel zou willen uitproberen zijn Co2 Roaring Red en Co4 Voltage. Prijs per stuk €4,59

 

Glitter storm liquid liner

Het laatste product uit deze limited edition is de liquid liner. Geef je look een finishing touch met een glitterend effect in een van de drie verschillende kleuren:

  • Co1 Flashlight
  • Co2 Eclectic Lilac
  • Co3 Midnight Blues

 

Ik zou vooral de kleuren Co1 Flashlight en Co3 Midnight Blues willen testen. Op de foto is het in ieder geval al veelbelovend, dus ik ben zeker nieuwschierig. Prijs per stuk €3,50

 

De producten zullen verkrijgbaar zijn bij Kruidvat Nederland & België

glitter storm

13 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: