We worden ons al steeds bewuster van het feit wat er allemaal in onze producten zit. De make-up industrie brengt steeds meer producten uit welke 100% vegan zijn en dierproefvrij! Een van de merken welke hier al bekend om staat is Catrice en daarom hebben zij in samenwerking met Peta een limited edition uitgebracht.

 

Catrice loves Peta plumping lip colour

Catrice loves Peta! Wil je ook vollere en expressievere lippen zonder fillers? Catrice heeft een limited edition ontworpen met een plumping lip colour. Deze lipstick heeft een gel textuur waardoor je plumping effect krijgt (een voller effect). Door de gel textuur krijgen je lippen ook gelijk een mooie glans en voelen ze heerlijk zacht aan. Naast dat je een mooie kleur draagt geeft de lipstick tegelijkertijd ook een intensieve verzorging door de hyaluronzuur formule.

Er zijn vier soorten kleuren beschikbaar in nude en rose welke ook alle vier dagelijks draagbaar zijn. Zoals jullie gewend zijn van Catrice zijn de lipsticks 100% VEGAN & dierproefvrij. De advies verkoopprijs is €4,99 per stuk (exclusief bij de Kruidvat vanaf medio maart t/m eind april)

 

Kleuren van links naar rechts eerste rij: CO1 Have Mercy, CO2, Stand UP.

Kleuren van links naar rechts tweede rij: CO3 Be Tender, CO4 Feel Good.

 

Catrice loves Peta Catrice loves Peta

Catrice loves Peta Catrice loves Peta

 

Catrice loves Peta matt lip colour

Ga jij liever voor een matte lipsticks? Goed nieuws er komen namelijk ook zes limited editions lipsticks. De kleuren hebben een matte afwerking en zijn in bes, rozenhout en rode tinten verkrijgbaar. De lipsticks hebben een boterzachte textuur met een hoge pigmentatie en langdurig effect. Ook voor deze geld natuurlijk dat de lipsticks 100% vegan & dierproefvrij zijn! De advies verkoopprijs is €4,99 per stuk (exclusief bij de Kruidvat vanaf medio maart t/m eind april)

 

Kleuren van links naar rechts eerste rij: CO1 Have Empathy, CO2 Be Mindful, CO3 Show Etics.

Kleuren van links naar rechts tweede rij: CO4 Stay Consious, CO5 Sore Souls, CO6 Have Compassion.

 

Catrice loves Peta Catrice loves Peta Catrice loves Peta

Catrice loves Peta Catrice loves Peta Catrice loves Peta

 

Ga jij een lipstick halen uit deze collectie?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: