Catrice Marie eyeshadow palette

Het eerste palette uit de Catrice Disney 2022 collectie is het Catrice Marie eyeshadow palette. Uiteraard kon ik niet alleen de drie palettes van het zustermerk Essence aanschaffen maar wilde ik ook deze drie palettes erbij hebben. Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Marie eyeshadow palette

Het eerste palette welke de Catrice Disney 2022 collectie mag aftrappen is het Catrice Marie eyeshadow palette. Het palette bevat 18 pan oogschaduw dit is dus iets meer dan de Essence palettes. Het palette is daarbij ook wel een stuk groter dan die van Essence en heeft voor de liefhebbers ook een grotere spiegel in het palette. Het Catrice Marie palette (en de rest van de collectie) is helaas NIET in Nederland verkrijgbaar. Wel kun je de volledige collectie onder andere bij de DM Drogerie in Duitsland en Oostenrijk vinden voor €14,-.

 

Catrice MarieCatrice Marie Catrice MarieCatrice Marie Catrice MarieCatrice Marie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Hopeless Romantic, Grrrr, Amour, Lait, Madame Bonfamille en Meow. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Little Lady, Duchess, Kitten, Toulouse, Mon Amour en Daydreamer. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Paris, Purrpect, Whiskers, Berlioz, Alley Cats en Thomas O Malley. De swatches zien er voor een eerste indruk eigenlijk allemaal wel redelijk goed uit. Ik ben erg benieuwd!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look had ik het eigenlijk in gedachten om de roze tinten te gebruiken omdat dit ook bij Marie past. Maar toch ben ik voor een nude make-up look gegaan welke eigenlijk simpel binnen 15 minuten te maken is. Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Thomas O’Malley (matte), Alley Cats (matte), Whiskers (matte) en Toulouse (matte). De kleuren zijn goed gepigmenteerd en erg gemakkelijk in het gebruik.  Maar toch ben ik het meest benieuwd naar de roze kleuren! Ik zal de blog nog zsm updaten met een tweede make-up look.

 

 

Wat vind jij van het Catrice Marie eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.