Catrice My Little Pony nagellak collectie

Gister liet ik al wat producten uit de Catrice My Little Pony collectie zien. En vandaag laat ik de rest uit deze collectie zien namelijk de vier nagellakjes in heerlijke frisse lente kleuren… Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice My Little Pony – Pretty Sunlight

De gehele Catrice My Little Pony collectie sprak mij gelijk aan. De frisse kleuren in het palette, de frisse kleuren van de nagellak maar ook het design van de verpakkingen ziet er weer te cute uit. Ik gebruik graag gewone nagellak wanneer ik vaak wil wisselen van kleuren. Maar ook voor mijn teennagels vind ik het prettiger dan gellac. Bovendien kon ik deze leuke lente kleurtjes voor maar €2,95 per stuk bij Boozyshop gewoon niet laten liggen. De eerste kleur Pretty Sunlight is een mooie perzik achtige kleur. De nagellak is erg fijn aan te brengen maar voor het mooiste effect heb je wel twee laagjes nodig!

 

Catrice My Little PonyCatrice My Little Pony

 

Lovely Minty

Lovely Minty is een kleur helemaal naar mijn smaak ik ben namelijk gek op groen en dan vooral alles wat mintgroen is. Deze kleur zal ik waarschijnlijk ook het meest gaan aanbrengen en zal er geweldig uitzien op de teennagels in de zomer. Over de swatch ben ik ook erg tevreden

 

Catrice My Little PonyCatrice My Little Pony

 

Happy Skydancer

De kleur Happy Skydancer is een prachtige zachte baby blauwe kleur. Ook een kleur die er zomers aan het zwembad heerlijk fris en verzorgt uitziet. De kleur van de swatch is echt exact wat je in de flacon ziet. En ook over deze ben ik dan weer super tevreden.

 

Catrice My Little PonyCatrice My Little Pony

 

Sweet Cotton Candy

Ik hou van alles wat roze is en deze Sweet Cotton Candy kleur past dan ook perfect ik mijn collectie. Ik gebruik graag roze kleurtjes in de warme zomermaanden zodat deze er lekker af flitsen. Bovendien staat een fel roze kleur gewoon erg mooi zowel op de handen als op de teen nagels in de zomer. Wat natuurlijk ook erg leuk is zijn regenboog nagels en gewoon alle vier de kleurtjes lekker afwisselen…

 

Catrice My Little PonyCatrice My Little Pony

 

Welke kleur zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.