De nieuwe collectie van Catrice cosmetics bevat weer een hoop mooie nieuwe producten. Uit de spring/summer collectie van 2021 kocht ik alvast een aantal producten waaronder de brow fix, een nieuwe mascara en een nieuw gezichtsmasker. Kom je meelezen?

 

Catrice new spring/summer collection – Brow Fix soap N010 Full and Fluffy

Het eerste product uit de Catrice new spring/summer collection is de Brow fix soap. Het is helemaal de nieuwe trend soap brows en ik ben er helemaal voor in! Inmiddels heb ik al de brow soap van bPerfect cosmetics, Browly en Essence uitgeprobeerd. Dan kan natuurlijk de nieuwe van Catrice niet achterblijven. Met een soap brow geef je je wimpers meer volume op een natuurlijke manier, daarnaast zorgt de soap ervoor dat de wenkbrauwen lang gestyled blijven zitten. Het is bovendien ook transparant van kleur maar je kunt altijd een pomade of ander product gebruik om je wimpers op te vullen.

De Catrice brow fix is bovendien ook nog eens Vegan, Cruelty Free en vrij van Microplastic deeltjes! Het is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €3,99.

 

Catrice new spring Catrice new spring

 

Catrice glam & Doll easy wash off mascara

Een nieuwe mascara kan eigenlijk nooit kwaad omdat dit ook een van de weinige producten is welke ik altijd op tijd vervang zoals aangegeven. De Glam & Doll mascara komt uit de Catrice new spring/summer collection van 2021 en belooft veel volume en lengte voor jouw wimpers. De mascara is diep zwart en is waterproof. Maar! Deze mascara heeft iets heel bijzonders. Ondanks dat het waterproof is, kun je de mascara verwijderen met alleen warm water! Dit moest ik natuurlijk even gaan uitproberen!

De mascara is Vegan & Cruelty Free en kost ca €4,50 (ook deze mascara is bij de Boozyshop te koop).

 

Catrice new spring

 

Catrice Hydro overnight masker

Voor een nieuw gezichtsmasker ben ik eigenlijk ook altijd wel in. Dit masker sprak mij aan omdat je het ’s nachts kunt gebruiken maar ook als dagcrème kunt gebruiken. Het masker is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere Squaleen en Vitamine C. En het masker zorgt ervoor dat de huid intensief gevoed wordt en het beschermd de huid ook tegen externe invloeden (invloeden van buitenaf).

Het masker is Vegan, Cruelty Free, Microplastic Free, Parabenen Free, Gluten Free en kost maar €5,99.

 

Catrice new spring Catrice new spring

 

Heb jij al iets nieuws gescoord uit de Catrice new spring/summer collection?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: