Catrice The Jungle Book collection 2023

Ook van het zustermerk Catrice kocht ik een aantal items uit de nieuwste Disney collectie met het thema The Jungle Book. Ook hier kocht ik dit jaar niet de palettes maar juist wat andere items welke mij aanspraken. Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice The Jungle Book lip balm – Mowgli

Als eerste uit de Catrice The Jungle Book collectie zijn deze drie lip balms in de varianten Mowgli, Bayreen en Balou. De eerste kleur Mowli is een mooie lichte nude kleur. Omdat het een balm was had ik gelezen dat het pigment minder zou zijn dan een lipstick maar eigenlijk vind ik deze gewoon heel erg goed. Zeker gezien de prijs maar €5,- per stuk is.

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

The Jungle Book – Bayheern

De Bayheern is een wat donkere kleur wat iets wegheeft van een oudrode kleur. Ik denk dat deze kleur erg mooi in de herfst zou staan bij een mooie warme nude look.

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

The Jungle Book – Balou

De laatste kleur Balou ziet er erg mooi rood uit en dit is ook een van mijn favoriete kleuren. De pigmentatie ziet er ook erg goed uit, iets minder diep dan bij een lipstick maar zeker wel goed gepigmenteerd.

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

The Jungle Book blush stick – An elephant never forgets

De eerste kleur blush van de twee varianten ziet er erg mooi zachtroze uit, zeker een kleurtje wat goed bij mijn huidtype past. Momenteel zijn de blush sticks erg in de trend maar ik moet er toch nog even aan wennen. Gelukkig is deze erg fijn en zacht om mee te werken!

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

The Jungle Book Blush Stick – Big Bear Hugs

De tweede kleur Big Bear Hugs komt mij meer over als een bronzer stick dan een blush stick, maar dat is uiteraard voor mijn huidtype en daarom heb ik deze ook erbij gekocht om als bronzer uit te proberen. De prijs van €5,99 per stuk is erg leuk om eens uit te proberen.

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

The Jungle Book – Duo chrome eye pencil – Trust in me

Vooral naar deze duo chrome eye pencils welke van kleur veranderen in verschillende licht settingen was ik het meest benieuwd. De punt is wat dun en misschien was ik wat te voorzichtig dus ik vond de swatch wat tegenvallen. Maar inmiddels raak ik er iets aan gewend en komt deze in een look wat meer tot zijn recht.

 

Catrice The Jungle BookCatrice The Jungle Book

 

Duo chrome eye pencil – Python

De kleur Python is ook helemaal naar mijn smaak want groen is een van mijn lievelingskleuren met make-up. De swatch ziet er veelbelovend uit dus ook hier komt eerdaags een make-up look mee op mijn instagram. De komende tijd zullen er wat minder blogs verschijnen omdat ik geen druk meer wilde hebben van 7 blogs per week. Ik probeer minimaal 1 keer per week tot maximaal 3 keer per week te bloggen. Een afhankelijk van PR kan ik soms iets meer posten ivm deadlines.

 

Catrice The Jungle Book

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.