Essence The Lion King collection 2023

Uiteraard moest ik ook iets kopen uit de toen der tijd nieuwste Essence x Disney collectie. The Lion King collectie had weer een hoop leuke producten. Dit keer ging ik niet voor de palettes maar ik nam wel wat andere leuke items. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence The Lion King

Als eerste uit de Essence The Lion King collectie is deze maxi blush in de kleur Remember who you are. De verpakking is weer erg leuk met de Simba tekening op de voorkant en het printje in de blush. De swatch ziet er erg mooi en gepigmenteerd uit misschien iets teveel naar het oranje geneigd voor mij dus dat is even met een make-up look afwachten hoe deze bevalt.

 

Catrice The Lion KingCatrice The Lion King

 

The Lion King nagellak Rafik

Ik nam de twee kleurtjes nagellak uit de collectie omdat ik de Essence nagellak erg fijn wilt wanneer ik het alleen voor een look wilt dragen en dus meer van kleur wissel dan wanneer ik bijv Pink Gellac 2 weken gebruik. De kleur Rafik is een mooie diep oranje kleur een beetje pompoen achtig en zal erg mooi zijn in de herfst.

 

Catrice The Lion KingCatrice The Lion King

 

The Lion King nagellak Zazu

De kleur Zazu is een prachtige rode kleur wat ik ook altijd graag gebruik. Het fijne aan de Essence nagellak is dat de kwastjes erg fijn en gemakkelijk werken. Met een laagje is de nagellak al erg mooi. Maar met 2 laagjes net even wat mooier en iets langer houdbaar.

 

Catrice The Lion KingCatrice The Lion King

 

The Lion King eyeshadow primer

Ik gebruik eigenlijk voor elke make-up look een eyeshadow primer of dit nou voor gewoon het dagelijks gebruik is of voor een make-up review. Mijn favoriet blijft toch die van P.louise maar soms is het ook wel fijn om te kijken of een budget merk dit kan evenaren. Wat ik vaak merk zoals met deze is dat het wat dunner is. Daardoor is het iets knoeieriger kan zijn met aanbrengen. Maar voor de prijs is het zeker niet verkeerd.

 

Catrice The Lion King

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.