Catrice x Jenny collectie first impressions

Het merk Catrice is en blijft een van mijn favoriete budget merken. En de laatste tijd komen ze net zoals Essence toch wel echt met een goede klapper uit. Die eigenlijk net zo goed door zou kunnen als een high end product. Hoe zit dat met de nieuwe Catrice x Jenny collectie? Kom je meelezen?

 

Catrice x Jenny lip kit

De Catrice x Jenny collectie bestaat uit een lip kit welke een lip liner en een lipstick bevat. Daarnaast bevat de collectie ook nog een oogschaduw palette en een liquid blush. Het laatste (de liquid blush) heb ik zelf niet aangeschaft omdat ik niet zo fan ben van liquid blushes. Het lip kit twijfelde ik eerst over omdat het een best donkere kleur is voor mijn lichte huidskleur. Maar ik vond de collectie er ook verder zo leuk uitzien dat ik het toch een kansje wilde geven. Ik heb de gehele collectie overigens bij de Boozyshop aangeschaft, het is al een tijdje geleden dus inmiddels is daar alleen nog de liquid blush verkrijgbaar.

Het Catrice x Jenny lip kit bevat dus een lip liner en een lipstick. De swatches die ik als eerste had gemaakt leken nog een stukje donkerder uit te vallen dan in de verpakkingen. De lipswatch ben ik zelf nog redelijk tevreden over. Donkere kleuren vind ik altijd iets lastiger swatchen. Maar de kleur ziet er erg mooi uit en lijkt mij vooral geschikt voor de donkere herfst/winter periode. Uiteindelijk ben ik dus best tevreden over deze aankoop.

 

Catrice x JennyCatrice x JennyCatrice x JennyCatrice x Jenny

 

Catrice x Jenny eyeshadow palette

Dan eigenlijk het main item van deze collectie, en dat is natuurlijk het oogschaduw palette! De verpakking van het oogschaduw palette ziet er echt waanzinnig goed uit en het zou zeker voor een high end merk door kunnen gaan. De verpakking is erg stevig en van goede kwaliteit. Het design is vrij simpel maar toch erg aantrekkelijk. Het palette is klein en compact en bevat precies de kleuren voor een mooie herfstlook of een simpele alledaagse look. Met een aantal shimmers erin kun je deze look wat extra’s geven dus het is eigenlijk gewoon alles wat je nodig heb.

 

Catrice x JennyCatrice x Jenny Catrice x Jenny

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Selini, Road Trip en Offshore. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Self-Love, Golden Hour en Grounded. De swatches zien er erg goed uit en de laatste swatch (de shimmer) uit de eerste rij trekt gelijk mijn aandacht. Deze moet ik zeker gaan gebruiken…

 

 

Make-up look

Voor deze eerste make-up look wist ik gewoon dat ik de bijzondere shimmer wilde gebruiken. Ik heb geprobeerd om een soort half cut crease te maken en de ene keer vind ik deze fantastisch gelukt en de andere keer ben ik er absoluut niet tevreden over. Maar deze zit in het midden omdat ik de look zelf wel erg mooi vind maar ook nog wat verbeter punten zie en ik blijf streng voor mezelf. Het palette zelf bevalt in ieder geval onwijs goed, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden ook erg gemakkelijk. Mocht je de collectie nog ergens tegen komen zou ik deze zeker aanbevelen!

 

  

 

Wat vind jij van de Catrice x Jenny collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.