Op internet kwam ik een oproepje tegen dat er mensen gezocht werden met Psoriasis huidklachten. Ik heb het voornamelijk op mijn scalp (hoofdhuid) maar ook bij mijn navel. Anyway ik heb mij dus aangemeld en kreeg hierna de CBD balm binnen. Ik ben dus wel erg nieuwsgierig of dit inderdaad helpt. Lees je mee?

 

CBD balm

Ik kreeg een CBD balm van het merk Green Cuisine. In de afgelopen tijd komen er steeds meer producten met CBD (cannabidiole) uit. Dit kan gebruikt worden om onder andere pijnlijke spieren, stijve spieren, eczeem of een droge huid te behandelen. Naast de CBD bevat de balm namelijk ook kokosolie en vitamine E om de huid weer die gehydrateerde glans te geven. Green Cuisine heeft deze balm ontwikkeld als vervangen van schadelijke/giftige pijnstillers. Zelf ben ik apothekersassistente en ik heb in de loop van de jaren een hoop producten (voornamelijk met corticosteroïden) gebruikt voor mijn psoriasis. Ik kan er van zeggen dat het alles behalve beter is geworden, sterker nog het is juist achteruit gegaan.

 

CBD Balm

 

Een van de laatste producten was zo sterk voor mijn hoofdhuid dat het er met aanbrengen echt in brandde. Het deed onwijs pijn en sindsdien heb ik ook rode vlekken op mijn hoofdhuid ervan gekregen. Ik ben toen besloten om per direct met alles te stoppen en mijn behandeling te zoeken in natuurlijke producten. Omdat de ingrediënten van deze CBD balm er ook prima uitzien heb ik besloten om deze ook uit te gaan proberen. Ik ben eerst begonnen om het plekje bij mijn navel voor een periode in te smeren. Mocht dit baat hebben ga ik het op mijn hoofdhuid uitproberen.

 

De CBD balm lijkt wel een effect te hebben. Op mijn navel is zeker een verbetering te merken, alleen wanneer ik het 1 dag niet gebruik is het gelijk weer terug naar het begin. Ook is het wat op te passen met kleding omdat ik nu overal een gele navel afdruk heb haha. Ik ga de CBD balm nu de komende tijd op mijn hoofd plekjes gebruiken en geef deze blog over ca 1 maand dan weer een update.

 

CBD Balm

 

Een verpakking van 50 ml kost €15,- en is onder andere op de website van Green Cuisine te bestellen.

 

Heb jij weleens producten met CBD gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: