Het DM Balea You’re so CHAIming! giftset ziet er echt super leuk om cadeau te geven. Maar hoe bevallen de producten uit dit giftset? Kom je gezellig meelezen?

 

DM Balea Chai giftset

Het volgende DM Balea giftset is het Chai giftset oftewel het You’re so CHAIming! set. Het giftset bevat drie producten voor een super prijsje van €4,95. De drie producten zijn een fullsize verpakking van een douchegel (200 ml), een fullsize verpakking van een handcrème (100 ml) en een fullsize verpakking van een bodylotion (200 ml). Elke verpakking bevat het super leuke design welke je ook al op de verpakking zelf ziet. Ik vind het erg leuk dat dit doorgetrokken is omdat dit het set zeker wel iets extra’s geeft.

 

Chai giftset Chai giftsetChai giftset

 

Chai giftset handcrème

Het eerste product uit het giftset is de handcrème (100 ml). De handcrème bevat onder andere Allantoin, Panthenol en Olijven olie welke ervoor zorgt dat droge handen verdwijnen. En dit ook nog eens met een heerlijke zachte Chai geur.

De verpakking is gemaakt uit minimaal 60% gerecycled plastic.

 

Chai giftset

 

Chai douchegel

Het tweede product uit het Chai set is de douchegel in een 200 ml en dus fullsize verpakking. De douchegel is geschikt voor elke huid en bevat onder andere een heerlijke herfstgeur van Chai en Gember.

Alle producten uit het Chai set zijn Vegan!

 

Chai giftset

 

Chai Bodylotion

Het laatste product uit het Chai set is de bodylotion. Ook dit product is een fullsize verpakking van 200 ml. De Chai bodylotion bevat onder andere Niacinamide, Gember extracten, Allantoin, Shea olie en Shea butter. Dit alles zorgt voor een heerlijke verzorgende werking en gaat de droge huid tegen. Extra lekker natuurlijk om in deze koude periode te gebruiken en alledrie de producten geven de heerlijke Chai/Gember geurbelevenis welke het helemaal afmaken.

Het Chai set is zeker leuk om cadeau te geven aan jong en oud. Het set bevat eigenlijk wel drie producten die we bijna allemaal wel gebruiken en dus ook kunnen gebruiken. De verpakking (overigens gemaakt van 90% gerecycled karton) is leuk om te zien en pluspunten voor dat dit naar de verpakkingen is doorgetrokken. Mocht je bovendien op een budget zitten is het prijsje natuurlijk ook nog eens erg leuk!

 

Chai giftset

 

Wat vind jij van het dream giftset?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: