Champagne Glow palette Morphe

Dit keer is Morphe redelijk vroeg uitgekomen met een Holiday collectie. De eerste daarvan is een mini eyeshadow palette met 9 pan. Maar wat voor een! Het Champagne Glow is echt vanaf het eerste blik een prachtig palette voor zowel nude looks als glam looks. Kom je gezellig meelezen?

Morphe Champagne Glow eyeshadow palette

Het Champagne Glow eyeshadow palette van Morphe is echt een beauty vanaf het eerste moment dat ik mijn oog erop lag. De buitenkant van het palette is al enorm aantrekkelijk en straalt ook echt een feestdag gevoel uit. De kleine Caption in het bescherm blaadje is ook heel erg leuk gedaan maar dan komen de kleuren! Nu moet ik zeggen ik zeg ik heb heel vaak ik heb genoeg van nudes. Maar dit palette wat een en al nudes is straalt gewoon iets uit! Wanneer ik ernaar kijk zie ik al tientallen verschillende looks die ik hiermee kan maken van dagelijkse looks tot mooie glam looks met de shimmers erbij…

Het palette is onder andere bij Morphe te koop voor €14,- wat echt een prachtige prijs is.

 

Champagne GlowChampagne GlowChampagne GlowChampagne Glow

Swatches

De swatches heb ik dit keer in 1 rij uitgevoerd in plaats van drie rijen. De kleuren zien er echt fantastisch uit zo samen en waren ook allemaal gemakkelijk te swatchen en onwijs goed gepigmenteerd. De kleuren zijn op volgorde geswatched: Blanc De Blanc, Bubbly Bliss, On The List, Pop The Cork, Fizzy Feeling, Golden Eye, Til Midnight, Sparkling Splash en Drink To Me. Ik vind de swatches en alle kleuren er zo samen bij mekaar erg mooi uitzien. De pigmentatie was ook weer echt waanzinnig goed en zoals ik van Morphe gewend ben!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met een matte blend met de kleuren Drink to Me, Til Midnight en On the List. Vervolgens heb ik een cut crease gemaakt en daar de shimmers Bubbly Bliss, Golden Eve en Sparkling splash (van binnen naar buiten) aangebracht. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look en het is zeker wel een make-up look die ik met de feestdagen zou aanbrengen. Overigens zou ik de make-up look ook dagelijks gebruiken maar dan zonder de gouden eyeliner en de blend iets lichter van kleur.

 

Champagne GlowChampagne GlowChampagne Glow

 

Wat vind jij van het Champagne Glow eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.