De komende tijd zullen er weer een hoop Action masker reviews volgen, er lagen namelijk een hoop nieuwe soorten in de schappen. Vorige week schreef ik een review over de Spirulina en Seaweed maskers. Vandaag is het de beurt aan oa het Cherry Blossom masker, lees je mee?

 

Cherry blossom

Het eerste masker is met Cherry Blossom. Dit is echt een masker wat alvast dat heerlijke lente gevoel geeft. Het masker geeft een gehydrateerd gevoel en vanwege de bloemen en kruiden extracten een heerlijk spa gevoel. De Cherry Blossom extracten bevatten een hoog gehalte aan vetzuren en de hyaluronic acid in het masker geeft de hydratatie boost! Daarnaast bevat het masker nog een heerlijke menging aan gember, grapefruit extracten en groene thee extracten. Alle drie de varianten kosten bij de Action €0,59 per stuk.

 

Cherry blossomCherry blossom

 

Damask Rose

Het Damask Rose masker geeft je het gevoel alsof je in een veld vol verse rozen ligt! Damask Rose wordt al jaren gebruikt vanwege de verzorging voor de droge en/of gevoelige huid. De hyaluronic acid zorgt voor een hydratatie boost! Daarnaast bevat het masker ook een een heerlijke mening van gember, schisandra fruit extracten en groene thee extracten.

 

Cherry blossomCherry blossom Cherry blossom

 

Tiger lily

Het Tiger Lily masker is een kalmerend sheetmasker met tijgerlelie erin. Het is geïnspireerd op K-beauty rituelen en geef jouw huid achteraf een heerlijke verzachting en verfrissing. De Tiger lily extracten in het masker komen direct van de Tiger lily planten en help je huid te tonen. De hyaluronic acid in het masker geeft je huid een hydratatie boost. Naast deze ingrediënten bevat het masker ook nog ginger root extracten, grapefruit extracten en green tea leaf extracten.

Het masker is gemakkelijk aan te brengen en zit eigenlijk wel goed passend. Het masker ruikt heerlijk fris en doet mij denken aan een bloemige wasverzachter die ik weleens gebruik (in positieve zin). De tijd (15-20 minuten) is eigenlijk zo voorbij, het masker is redelijk opgedroogd en opgenomen door mijn huid. De kleine restanten smeer ik nog verder in de huid. Ik zou het masker zeker vaker willen gebruiken!

 

Cherry blossomCherry blossom

 

Zou jij voor het Cherry blossom, Damask rose of Tiger lily masker gaan?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: