Cherry Coke collectie van Morphe

De Morphe x Cherry Coke is inmiddels de derde samenwerking met Coca Cola. De Cherry Coke collectie bestaat uit een beauty sponge set, een lip & cheek duo en uiteraard een oogschaduw palette. Al deze producten koop je momenteel samen voor maar €39,- in plaats van €59,-. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe x Cherry Coke beauty sponge set

Het eerste item uit de Cherry Coke collectie is het beauty sponge set. Hierin zitten drie blenders waaronder een microvezel beauty sponge, een higlighter & contouring beauty sponge en een mini blending beauty sponge. Het leuke is dat het in een verpakking komt welke op een blikje lijkt, dit is dus een super leuk detail! De losse verkoopprijs van het beauty sponge set is €15,-. Ik gebruik de sponges inmiddels volop en vind ze eigenlijk wel heel erg fijn werken. Ik zou ze ook zeker weer opnieuw aanschaffen.

 

Cherry Coke Cherry Coke

 

Lip & Cheek duo

Over het Lip & Cheek duo twijfelde ik in eerste instantie, maar omdat het alsnog goedkoper was dan het palette en de beauty sponges los, heb ik het toch als geheel set aangeschaft. Achteraf ben ik hier ook heel erg blij mee! De lipgloss in de kleur Sippin pretty ziet er in de verpakking vrij heftig uit. Maar het is eigenlijk een vrij subtiele natuurlijke kleur met een lekker geurtje. De blush in de kleur Cherry-fied zag er op de swatch ook vrij heftig uit, maar geeft ook juist een subtiele kleur op de huid. Hieronder zijn beide in de make-up look te zien!

Het set kost overigens los €20,-

 

Cherry CokeCherry CokeCherry CokeCherry Coke

 

Cherry Coke x Morphe oogschaduw palette

Het laatste item en natuurlijk het main item is het oogschaduw palette. De verpakking ziet er echt weer geweldig uit en ook helemaal in het thema uitgewerkt. Het palette is eigenlijk qua kleuren voor iedereen bruikbaar omdat de kleuren erg makkelijk zijn om mee te werken. En veel kleuren ook ideaal zijn voor het dagelijks gebruik. Uiteraard probeer ik met mijn make-up look wel echt een Cherry Coke make-up look te maken. Het Cherry Coke oogschaduw palette kost €24,-

 

Cherry Coke Cherry Coke Cherry CokeCherry Coke

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sweet Crave, So Delish, Dessert First, Very Cherry, Fruity Fierce en Wild Bunch. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Yum Yum, Gimme More, Glam  Pop, Bing It On, With A Twist en All In. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Refresh Sesh, Pretty Please, lighthearted, Satisfaction, Pit Happens en Sundae Fundae. De swatchen zien er weer echt super uit en zijn gewoon zoals gewend weer de heerlijke Morphe formule/kwaliteit. Eigenlijk ben ik wat later met dit palette maar de kleuren passen dan wel weer erg goed bij de feestdagen deze maand.

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik eigenlijk maar twee kleuren gebruikt. Dit zijn namelijk Very Cherry (shimmer) en Fruity Fierce (matte). De pigmentatie van beide kleuren was echt bizar goed en deze mooie rode kleur springt dan ook echt het scherm af. Wat mij betreft is deze collectie zeker een aanrader! Uiteraard moest ik de gloss na een aantal foto’s wel vervangen door een rode kleur, naar mijn mening maakt dit de look wel wat meer af dan met de gloss! Al is de gloss zeker wel een product wat ik dagelijks zou gebruiken. Uiteindelijk heb ik nog geprobeerd om de make-up look iets creatiever te maken. Ik ben nog niet zo goed met Art dus de letters waren iets te groot geworden om alles te laten passen. Al met al voor deze eerste poging en in spiegelschrift schrijven ben ik best tevreden haha.

 

 

Wat vind jij van de Cherry Coke collectie van Morphe?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.