Een van mijn meest geliefde budget aanwinsten is toch wel echt de coconut scented setting powder van Max & More (Action). Ik heb het schap al eens leeg gekocht met nog 4 stuks omdat het vaak maar tijdelijke producten zijn en ik ben er echt gek op! Nu waren er laatst twee nieuwe varianten verkrijgbaar de Banana setting powder en de Cherry setting powder. Kom je gezellig meelezen?

 

Cherry Scented setting powder

De Cherry setting powder is samen met de Banana setting powder een van de nieuwste Max & More aanwinsten. Ik heb al eens een review gemaakt over de Coconut setting powder. Helaas heb ik toen destijds de Peach setting powder elke keer misgelopen. Omdat het al zo een geliefd product was en ik gek ben op de setting powder om mee te baken besloot ik om toen een voorraadje in te slaan. Maar ook naar deze nieuwe varianten was ik natuurlijk wel benieuwd. Volgens mij was het ergens rond de €2,49 per verpakking wat echt een koopje is voor dit formaat setting powder. Daarom is het wat mij betreft ook echt een dikke budget prooi aanrader!

 

Cherry setting powderCherry setting powderCherry setting powder

Banana scented setting powder

Zowel de geur van de Cherry scented setting powder als die van de Banana scented setting powder zijn gewoon aangenaam. Het is niet overdreven en zeker niet doordringen maar gewoon lekker. De geur blijf je overigens niet lang ruiken, dus geen zorgen dat je de hele dag (naar) banaan ruikt. Mocht je de setting powder nog eens zien bij de Action twijfel dan niet en neem er een mee om te proberen! Ik ben erg benieuwd of jij er ook zo tevreden over bent als ik. Het assortiment van de Action is vaak erg wisselend en bij elk filiaal heel anders, dus mocht je het niet vinden neem dan zeker eens een kijkje bij een ander filiaal. Daar kunnen er zomaar nog een paar liggen…

 

 

Gebruik jij graag een setting powder? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: