Chi brush styling kit & Max pro heat mat & bag

Voor mijn samenwerking met Salontoppers.nl mocht ik zelf een aantal producten uitkiezen. Wellicht heb je mijn Beautyblender Rosie Posie limited edition blog, en mijn Wella Invigo blog ook al gelezen (mocht je dit nog niet gedaan hebben, zeker nog even doen!). Voor mijn laatste blog voor deze samenwerking koos ik een Chi brush styling kit, een Max Pro heat mat en een Max Pro heat bag. Kom je gezellig meelezen?

 

Chi brush styling kit

Mijn Wella Paddle brushes waren wel echt aan een vervanging toe, en omdat ik wel erg benieuwd ben naar het merk Chi besloot ik om daarvan de Chi brush styling kit uit te kiezen. De styling kit komt in een mooie doorzichtige tas waarin 4 verschillende borstels zitten. Deze borstels zijn geschikt voor elke haartype en voorzien van een handige anti-sliplaag op de handvatten. Het set bestaat uit de volgende borstels: CHI 2 Side Vent Brush, Chi Styling Brush, Chi Small Paddle Brush en de Chi Large Paddle Brush. De borstels kosten elk los €15,50, maar het gehele Chi brush set inclusief tas kost €51,95.

 

Chi brush styling kitChi brush styling kit

 

Chi Large Paddle Brush

De Large Paddle Brush is mijn favoriete brush soort, ik gebruikte deze hiervoor ook maar dan van een ander merk. Deze Chi brush is wel extra speciaal want het bevat namelijk 44 keramische nylon Chi punten op elke borstelhaar. Bovendien bestaat de borstel uit twaalf rijen keramisch nylon. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Deze borstel is ideaal voor lang of dik haar en om het eventuele knopen en/of klitten uit het haar te verwijderen. Ik heb zelf erg lang haar en gebruik daarom dit borsteltype erg graag. Wat mij betreft is de Large Paddle Brush een musthave voor iedereen!

 

Chi brush styling kit Chi brush styling kit

 

Chi Small Paddle Brush

De Chi Small Paddle Brush bestaat uit 9 rijen borstelharen welke gemaakt zijn van keramisch nylon. Deze brush is wat kleiner en daardoor gemakkelijker om bijvoorbeeld mee onderweg te nemen. Ik vind de Small Paddle Brush voornamelijk erg fijn om een hoge ponystaart in mijn haar te maken.

 

Chi brush styling kit Chi brush styling kit

 

Chi Styling Brush

Ik heb eigenlijk nog nooit zo een type haarborstel gekocht. Maar nu ik er eentje heb, vraag ik mij eigenlijk af waarom. De borstelharen hebben rode beschermende bolletjes aan de uiteindes van de borstelharen. Op deze manier worden beschadigingen aan het haar zoveel mogelijk verkleint. Deze Styling Brush is ideaal om in combinatie met je föhn te gebruiken.

 

Chi brush styling kit Chi brush styling kit

 

Chi 2 Side Vent Brush

In mijn Wella Invigo haarset had ik het al over meer volume in het haar. Deze 2 Side Vent Brush is een ideale borstel wanneer je meer volume wenst. Deze borstel is ideaal om samen met je föhn te gebruiken, doordat de borstel openingen bevat wordt het haar ook sneller droog. Win/Win situatie dus!

 

Chi brush styling kit Chi brush styling kit

 

Max Pro Heat Protection Mat

Ik heb zelf een krultang van het merk Max Pro waar ik helemaal gek op ben. Maar wat ik vaak wel mis is een plek om de hete krultang op te leggen. Ik wist dus ook niet dat deze matten verkrijgbaar waren. En zo blijkt maar weer hoeveel ik eigenlijk weet en ook absoluut niet weet van de beauty wereld haha. De heat protection mat is gemaakt van een hitte resistent siliconen materiaal en beschermd de oppervlakte tot een temperatuur van 200 graden. De mat is alleen verkrijgbaar in het zwart en kost maar €9,95 wat ik echt een super prijsje vind voor dit product!

 

 

Max Pro Heat Protective Bag

Wat ik absoluut ook miste was een hittebestendige opbergtas voor mijn styling producten. De Heat Protective Bag van Max pro is gemaakt van hittebestendig materiaal, hierdoor kun je direct na gebruik je stylingapparaat obergen. De tas bevat een apart opbergvakje aan de achterzijde waar je het snoer van je stylingapparaat apart kunt opbergen. De Heat Protective Bag is alleen verkrijgbaar in het zwart en kost €14,95.

 

 

Wat zijn jouw echte beauty must have tools?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.