Ik ben echt dol op mijn Fenty highlighter How many carats. En daarom wilde ik graag nog eens een andere highlighter uitproberen van Fenty of deze net zo goed bevalt. Ik koos voor de killawatt freestyle highlighter in de kleur Chillz.

 

Fenty Beauty Killawatt highlighter Chillz

De buitenverpakking van de Fenty Beauty chillz highlighter is al prachtig opzicht. Maar de verpakkingen van de highlighters zijn altijd nog mooier. De verpakking is een soort hexagon en de kleur is een mooie shimmerende gebroken witte kleur. De spiegel erin is niet alleen prachtig maar ook erg handig wanneer je de highlighter mee neemt. Al vind ik de highlighter van Fenty Beauty tot nu toe zo goed dat ik nog nooit heb moeten bijwerken op een hele dag.

De kleur Chillz is een mooi zilveren ijzige kleur met een kleine blauwe sparkle erin. Dit soort koude highlighters zijn echt mijn favorieten en gebruik ik bijna in elke look. De Chillz highlighter is onder andere te koop bij Fenty Beauty zelf maar ook bij Sephora. Op het moment is de highlighter bijvoorbeeld in de aanbieding bij Sephora Duitsland van €32,95 voor maar €20,-!

 

ChillzChillzChillz ChillzChillz

 

Swatches & Make-up looks

Ik ben echt super blij met de swatch het is eenvoudig te gebruiken en ook direct super goed gepigmenteerd. Voor een make-up foto is dit ideaal omdat je al veel wegflitst. Voor het dagelijkse gebruik moet je wat voorzichtiger zijn zodat het niet too much is. Maar wat is eigenlijk too much highlighter haha. Op de make-up look foto heb ik de highlighter aangebracht op de jukbeenderen, de neusbrug, op de kin en een heel klein beetje net boven de bovenlip. Ik ben zelf wel erg tevreden met deze highlighter en heb m inmiddels al veel vaker gebruikt in mijn make-up looks. Op mijn instagram kun je in de caption ook altijd de details lezen welke producten ik heb gebruikt.

 

 

Wat is jouw favoriete highlighter?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: