Choking on Ice extreme frost highlighter JSC

Volgens mij was het vorige week toen ik vertelde over mijn onwijs goede deal! Ik kocht namelijk bij Jeffree Star Cosmetics zelf drie nieuwe extreme frost highlighters voor maar $12,-. Normaal gesproken kosten deze ca $50,- dus ik was uiteraard helemaal in mijn nopjes. Vandaag de Extreme frost Choking on Ice variant. Kom je gezellig meelezen?

 

Choking on Ice extreme frost highlighter

Ja I know de namen van Jeffree Star Cosmetics zijn altijd wel erg interessant maar goed dat zijn die van NARS bijv natuurlijk ook haha. Choking on Ice is natuurlijk niet iets waar ik op zit te wachten maar deze highlighter…. Geloof mij daar zit je wel op te wachten! Allereerst natuurlijk weer de verpakking deze is bij Jeffree Star Cosmetics gewoon altijd on point! Soms vind ik het al zonde om de kartonnen verpakking weg te gooien haha. De highlighter zit weer verpakt in een soort velvet/fake leather verpakking en daarin zit de prachtige Choking on Ice higlighter gewoon even in te shinen. Volgens mij is deze variant highlighter toen uitgekomen samen met het Blood Lust palette. Een palette waar ik nog steeds onwijs blij mee ben en snel weer eens ga gebruiken voor een lookje.

 

Choking on Ice  Choking on IceChoking on Ice Choking on Ice

 

Ik ben gek op highlighters, waar ik alleen soms tegenaan loop is dat ik met het fotograferen soms nog heel weinig ervan terug zie op de foto’s. Nou dat is met de Jeffree Star Cosmetics extreme frost highlighters dus absoluut niet het geval! De highlighter is in het echt blinding en op de foto’s nog steeds prachtig! Hieronder is al even een swatch te zien, de highlighter is mooi ijzig met een purple glow erin. Uiteraard passend bij de collectie en de verpakking! I love it!

 

Choking on Ice Choking on Ice

 

Make-up look

Hieronder is de Choking on Ice higlighter te zien met een eerste lookje. Ik moet nog even wennen aan het gebruik omdat je gewoon een vingertopje nodig heb voor dit prachtige effect. Bij andere highlighters ben ik gewend mijn kwast er 4 keer wild doorheen te draaien om een beetje hetzelfde effect te kunnen krijgen. De extreme frost highlighters zul je de komende tijd zeker nog vaker gaan zien op mijn Instagram. En volgende week (27 Februari) heb ik mijn laatste extreme frost review nog voor jullie met de Stripper Magic variant. Kom dus zeker even terug om die ook te lezen!

 

 

Wat vind jij van de Choking on Ice higlighter?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.