Naast de maandelijkse december box was er ook een Limited edition. Uiteraard heb ik deze meebesteld en deze is echt 10 x beter dan de maandelijkse box welke echt een flop was. Lees je mee?

 

Christmas 2020 Limited Edition box

De super leuke limited edition christmas 2020 bevat 8 producten waarvan de meeste full size producten zijn. De box zit in een super leuke limited edition box welke een beetje lijkt op die van de Glossybox adventskalender van dit jaar. Met de inhoud ben ik wel echt super tevreden dus lees snel mee wat er allemaal in zat. Ook zaten er twee leuke testers in deze box namelijk van Shu Uemura een haarmasker en van p&t een earl grey thee.

 

Christmas 2020Christmas 2020

 

Hello body coco milk

Naar het merk HelloBody was ik al een lange tijd erg benieuwd. Het merk zie ik voornamelijk bij veel influencers voorbij komen in Duitsland en Oostenrijk. Maar de producten vond ik net iets te prijzig om dit uit te proberen. Ik vind het super leuk dat er een originele verpakking van 300 ml inzit van de Coco milk. Mocht deze bevallen ga ik toch eens wat andere producten van HelloBody bestellen. De losse verkoopwaarde is €34,99.

 

Christmas 2020

 

Fenty beauty shimmer match stix yacht life

Ook van Fenty Beauty ben ik een groot fan maar tot nu toe heb ik eigenlijk alleen nog highlighters hiervan en lipsticks uit vorige Glossyboxen. In deze speciale christmas 2020 editie zat een shimmer match welke een soort crème achtige highlighter is. De losse verkoopwaarde van deze full size stick is €24,-.

 

Christmas 2020 Christmas 2020 Christmas 2020

 

Dalton marine cosmetics brightening eye cream

Met het merk Dalton ben ik nog niet benieuwd maar een crème speciaal voor het gebied rondom de ogen daar word ik wel altijd blij van. Vooral met de Vichy mineral89 heb ik her altijd veel verschil in gemerkt als je deze product vaststandig gebruikt. Sinds Isabelle ben ik die routine een beetje kwijt maar wil ik zeker wel weer 2 keer per dag oppakken. De crème van 15 ml heeft ene losse verkoopwaarde van €24,27.

 

Christmas 2020

 

Elemis pro collageen cleansing balm

Naar deze cleansing balm van Elemis ben ik zeker wel benieuwd. Je kunt dit namelijk gebruiken als gezichtsreiniger maar ook als masker. Het nadeel eraan is dat het wel behoorlijk prijzig is. Een verpakking van 105 g kost namelijk €56,-.

 

Christmas 2020

 

Otto Kern florale eau de toilette

Zo heb ik nooit een luchtje in de Glossybox gehad en zo heb ik er twee achter mekaar. Ook naar deze bloemige geur van het merk Otto Kern ben ik wel erg benieuwd. De losse verkoopwaarde van de originele verpakking van 30 ml kost €19,95.

 

Christmas 2020

 

Arcaya star collection ampullen

Deze ampullen van Arcaya kon ik mooi in de rij zetten bij mijn Babor ampullen waarvan ik als doel had elke dag 1 te gebruiken in December. Inmiddels zijn alle ampullen ook op en staat van de Babor ampullen een review online. Deze ampullen waren ook erg fijn in het gebruik vooral de golden repair met goud erin vond ik erg interessant maar vooral ook fijn. Het setje van drie ampullen heeft een losse verkoopwaarde van €11,95. Wat ik jammer vind voor deze prijs is dat er geen ampullenbreker bij zat en deze zit wel altijd bij Babor erbij ook in de 3 stuks verpakking.

 

Christmas 2020

 

Max Factor divine lashes mascara

Het is echt heel lang geleden dat ik iets van Max Factor heb uitgeprobeerd/gekocht. Wel vind ik het weer erg leuk om er iets van uit te proberen en een mascara is ook altijd wel welkom. Deze mascara heeft een losse verkoopwaarde van €9,99.

 

Christmas 2020 Christmas 2020

 

Shu uemura art of hair ultimate reset shampoo

Vorige keer zat er van dit merk Shu uemura art of hair helaas niks in mijn maandelijkse Glossybox. Ik vind het super leuk dat er nu wel een shampoo van in deze Limited edition zit. Ik heb de ultimate reset shampoo ontvangen welke beschadigd haar weer repareert. Deze verpakking van 75 ml heeft een lose verkoopwaarde van €18,- en een fullsize verpakking van 300 ml heeft een losse verkoopwaarde van €37,-

 

Christmas 2020

 

Naar welk product uit deze christmas 2020 box ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: