Het is weer zover de Christmas Glossybox van 2021. Deze editie is altijd een limited edition en kun je als Glossybox member goedkoper en iets eerder bestellen dan de niet leden. Dit jaar gaf vooral het Huda Beauty product voor mij de doorslag om deze box te bestellen. Kom je meelezen en meekijken wat er allemaal in zat?

 

Christmas Glossybox limited edition

De Christmas Glossybox limited edition van 2021 is wat mij betreft een echte hit! Als Glossybox member bestel je deze box voor €35,- en degene die geen Glossybox abonnement hebben betalen €45,-. In een sneek peek had ik al gezien dat er een Huda Beauty product in zat met een waarde van €26,- dit haalde mij eigenlijk ook wel over om de box dit jaar weer te bestellen…

 

Christmas GlossyboxChristmas Glossybox

 

Dalton marine cosmetics – ampullen collection

Het eerste product wat ik tegenkwam was de Dalton marine cosmetics ampullen collection. Deze mini collectie bestaat uit vijf beauty ampullen welke onder andere een bijzondere formule met algen bevat. Ik ben zelf altijd wel fan van het gebruik van ampullen, dus ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze gaan bevallen. Elke ampul bevat 2 ml serum en de originele verkoopprijs is €18,50.

 

Christmas Glossybox

 

Hair rituel by Sisley

Het tweede product wat in de box zat is deze revitaliserende en verzachtende shampoo met onder andere macadamia olie. Ik ben wel erg benieuwd naar de shampoo, maar opnieuw kopen zou ik niet zo snel doen gezien een 200 ml verpakking een originele verkoopprijs heeft van €62,50.

 

Christmas Glossybox

 

Milk makeup

Ik vind het super leuk om de laatste tijd wat producten van het merk Milk makeup bij Glossybox te zien. Dit keer zat er een mini lip + cheek in van de kleur werk dusty rose. Je kunt dit product zowel gebruiken over de lippen of als blush. In de Glossybox zit een mini van 3 gram welke een losse verkoopwaarde van €9,50 heeft. De fullsize verpakking van 6 gram heeft een originele verkoopwaarde van €19,50.

 

Christmas Glossybox Christmas Glossybox

 

Josephine cosmetics- Dew/you the flawless liquid highlighter

Ook het merk Josephine cosmetics zie ik de laatste tijd meer in de Glossybox en eerlijk gezegd vind ik dat ook niet erg. Ik kende het merk voor Glossybox nog niet, maar de producten die ik er tot nu toe van heb mogen ontvangen zijn mij erg goed bevallen. Dit keer zat er een liquid highlighter in in de kleur meet claire. De eerste indruk is erg positief dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaat bevallen. De originele verkoopwaarde is €30,-.

 

Christmas GlossyboxChristmas Glossybox

 

Yves Rocher – Anti pollution serum

Ook het anti pollution serum van Yves Rocher had ik al in een sneak peek gezien. En eerlijk gezegd was ik daar ook wel erg benieuwd naar! Het serum is zowel s ochtends als s avonds te gebruiken en aan 2 druppels heb je eigenlijk al genoeg. De verpakking bevat 50 ml en heeft een originele verkoopwaarde van €37,90.

 

Christmas Glossybox Christmas Glossybox

 

Huda Beauty – Matte & Metal liquid shadows

Van het merk Huda Beauty wordt ik eigenlijk altijd wel blij. En ondanks dat ik inmiddels al bijna elk palette heb en de liquid lipsticks heb ik nog nooit de liquid shadows geprobeerd. Deze duo verpakking bevat zowel een matte liquid shadow als een metal liquid shadow in de kleuren Cashmere Robe & Penthouse Suite. De originele verkoopwaarde ligt bij €26,-.

 

Christmas Glossybox Christmas GlossyboxChristmas Glossybox

 

Caline – Mon amour eau de parfum

Regelmatig leer ik wat parfums kennen via Glossybox welke ik hiervoor helemaal nog niet kende. Ook deze Mon amour parfum van Caline was mij nog niet bekend. Eerlijk gezegd vind ik de parfum er best prijzig uit zien maar ik moest best lachen toen ik zag dat de parfum maar een originele verkoopwaarde heeft van €5,99. Ik ben dus erg benieuwd hoe deze gaat bevallen!

 

Christmas Glossybox Christmas Glossybox

 

Welk item vind jij het leukst uit de Christmas Glossybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: