Ciate London woman eyeshadow palette

Het I am A Woman eyeshadow palette zat in doosje nummer 24 van de Glossybox adventskalender 2021. Ik vond het palette en het verhaal erachter zo bijzonder. Zo bijzonder dat ik het palette nog even apart had gelegd voor een aparte review. Vandaag is deze dan eindelijk klaar! Kom je gezellig meelezen?

 

Ciate London I am A Woman palette

Het Ciate London I am A Woman palette ziet er op het eerste blik ook wel mooi en vrouwelijk uit. Het palette zou dan ook zeker mijn aandacht trekken als ik deze in een winkel zou zien liggen. De binnenkant van het palette is uitgerust met een grote spiegel. Dit is altijd wel fijn mocht je het palette mee onderweg nemen. Thuis gebruik ik de spiegels van de palettes eigenlijk bijna nooit. Dit omdat ik het onhandig in de handen vind liggen wanneer ik 1.5 uur bezig ben met een Instagram make-up look.

Het I am A Woman palette is een palette welke voornamelijk geschikt is voor de neutrale en dagelijkse make-up looks. Maar dankzij de mooie shimmers in het palette kun je deze ook altijd nog een touch of glam geven! Het Palette is onder andere bij Ciate London zelf te koop voor ca €45,-. Hieronder vertel ik nog iets meer over het verhaal achter het palette…

 

Ciate LondonCiate LondonCiate LondonCiate LondonCiate LondonCiate LondonCiate London

 

Swatches

Ook hier heeft mijn moeder nog even model gelegen voor de swatches. De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Frida Kahlo, Sojourner Truth, Joan Of Arc, Emmeline Pankhurst, Cleopatra en Ruth Bader Ginsburg. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Rosa Parks, Eleanor Roosevelt, Harriet Tubman, Junko Tabei, Ella Fitzgerald en Bessie Coleman.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Madam CJ Walker, Marsha P Johnson, Grace Hopper, Maya Angelou, Mae Jemison en Marie Curie. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Claudette Colvin, Boudica, Amelia Earhart, Hattie Mcdaniel, Amelia Robinson en You.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Hattie Mcdaniel (matte), Boudica (matte), Mae Jemison (matte), Madam CJ Walker (matte), Harriet Tubman (matte) en Eleanor Roosevelt (matte). Ik wilde deze look eigenlijk ook volledig matte houden en geen shimmer lijn of shimmer cut crease toevoegen. Wel heb ik nog een heel klein beetje van de shimmer Ella Fitzgerald onder mijn wenkbrauwen toegevoegd. Ik ben eigenlijk wel heel erg tevreden over het palette, de pigmentatie is super, de blending is super en de fall out is er eigenlijk amper tot helemaal niet. Wat mij betreft is dit wel een van mijn favoriete palettes welke echt ideaal is voor dagelijkse make-up looks.

 

 

Wat vind jij van het Ciate London woman palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.