Beauty,  Fashion,  Lifestyle,  Shoppen

Fotodiary van de Citytrip Würzburg in Duitsland

Vorige maand ben ik er even lekker uit geweest met mijn man samen. Het plan was eerst om wat diverse citytrips door Duitsland heen te doen oa Keulen, Frankfurt & Berlijn. Maar uiteindelijk hadden wij besloten om toch naar mijn geliefde Zell am See te gaan. Op de heenweg maken wij altijd een twee daagse stop in het prachtige Würzburg (Duitsland).

 

Würzburg

Würzburg is een prachtige stad in de deelstad van Beieren gelegen aan de river de Main.  Omdat wij regelmatig de reis naar Zell am See, Oostenrijk maken zijn wij op zoek gegaan naar mooie steden om tussendoor 1 nacht (a 2 dagen) even lekker uit te rusten om daarna de reis verder voort te zetten. Omdat Würzburg mooi rond de helft van de rit ligt besloten wij hier te overnachten. Inmiddels vinden we het zo een mooie stad dat wij er steeds vaker komen. Ook op deze vakantie hebben wij weer 2 prachtige dagen van deze stad kunnen genieten. De eerste keer in deze stad was het moeilijk om de weg te vinden van het hotel naar de stad en vica versa. Maar inmiddels zijn wij er steeds bekender dat we alles gemakkelijk met de benenwagen lopen.

 

B&B Hotel Würzburg

De plek waar wij overnachten ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de stad. Je kunt ervoor kiezen dit langs de Main te lopen maar je kunt er ook voor kiezen om een stuk door het Ringpark heen te lopen. De eerste keer dacht ik dat het een klein stukje groen was in het midden van de stad, maar inmiddels blijkt dat het Ringpark gewoon een onwijs groot en mooi park is net voordat je de stad in gaat. Je snapt dat dit natuurlijk wel onze favoriete route geworden is en zo steeds meer van het park ontdekken. Op ons laatste bezoek had ik mijn camera meegenomen om wat mooie foto’s in het park te schieten, met natuurlijk mijn lieve man als ”vrijwillige” fotograaf.

 

Ringpark

Voor degene die mij volgen op INSTAGRAM hebben deze fotoserie inmiddels al voorbij zien komen, ik heb dan ook express gewacht met deze blog totdat ik de fotoserie daar gepost had. Inmiddels ben ik begonnen aan de volgende fotoserie van mijn vakantietrip op instagram. Ook over dit gedeelte zal ik nog een foto diary posten.

 

Würzburg Würzburg Würzburg

 

Vinden jullie het leuk om zo een foto diary te zien?

45 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: