Het Clay & Glow masker is een echte must have voor de girlie girls onder ons. Het pakket ziet er echt waanzinnig uit en de kleuren combinatie van het wit met oudroze en zwart is echt een lust voor het oog. En dan heb ik nog niet eens gesproken over het ROZE masker

 

clay and glow

 

Clay and Glow

Het Clay and Glow masker maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze planeet, onze lieve (huis)diertjes en natuurlijk wijzelf allemaal gezond blijven! Het masker is dus vrij van barabenen, vrij van parfum, vrij van gluten, is volledig vegan en niet allerminst dierproefvrij! Yah!

 

clay and glow

clay and glow

 

Let the Claying and Glowing begin!

Het gezichtsmasker is geschikt voor elke huidtype maar er wordt wel een andere gebruikshoeveelheid aangeraden per huidtype. Voor een droge huid wordt er aanbevolen het masker 1 a 2 keer per week te gebruiken. Een gecombineerde huidstype zou het masker het beste 2 a 3 keer per week kunnen gebruiken. Voor een vettige huid wordt een gebruik van 3 maal per week aangeraden en voor een huid met acne wordt ook een gebruik van 3 keer per week aangeraden en als het extra het masker alleen op je acne gedeelte te gebruiken (spots). Mocht je nou niet zeker zijn welke huidtype je hebt kun je deze op de website van Clay and Glow testen!

Natuurlijk heb ik deze skintest ook gedaan, bij mij is eruit gekomen dat ik een droge huid heb. Het gebruik van 1 a 2 keer per week zou dus het beste voor mij zijn en als advies wordt er nog meegegeven om het masker niet 10 minuten maar 8 minuten te laten intrekken, zodat deze niet volledig opgedroogd is!

 

clay and glow clay and glow

 

Hoe gebruik je het masker?

  • Allereerst was je je gezicht met lauwwarm water (met de Clay and Glow handschoen)
  • Hierna breng je het masker aan met de bijgeleverde kwast
  • Laat het masker voor 10 minuten opdrogen (in mijn geval dus 8 minuten ivm droge huid)
  • Was het masker eraf met lauwwarm water (met de Clay and Glow handschoen)
  • Nadat het masker volledig verwijderd is kun je nog een serum gebruiken

 

Je gezicht kan wat rood zijn of een tintelend gevoel geven dat is volledig normaal en betekend alleen maar dat het masker goed werkt!

 

clay and glowclay and glow

 

Het resultaat

Het Clay and Glow masker voelt echt onwijs zacht aan en het smeert heerlijk uit. Hierdoor is het masker ook gelijk zuinig in gebruik wat voor mij zeker een pluspunt is! Het masker droogt vrij snel op maar hier merk je niks van. Ten opzichte van andere klei maskers deze kunnen je gezicht tijdens het opdrogen een onwijs strak gevoel geven en het opgedroogde kleimasker ”barst” ook weleens. Het masker was vrij eenvoudig te verwijderen met de bijbehorende handschoen en lauwwarm water. Ik had achteraf geen pijnlijk of te prikkelend gevoel maar een heerlijk zacht gevoel.

 

Op de tweede foto zie je het effect van het masker op een helft, op de laatste foto heb ik het masker aan beide kanten gebruikt.

 

clay and glow

 

Het masker is los te koop voor €34,95 zonder kwast, en voor €39,95 met kwast. Maar het is ook te koop met een hoofdband en handschoen als compleet set voor €49,95 (ipv €55,50). Mocht je nu twijfelen om eerst het complete set te kopen kun je de hoofdband/handschoen ook nog later aanschaffen samen voor €14,95. De verzending van jouw bestelling is overigens geheel kosteloos!

 

Ben jij al bekend met het Clay and Glow masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: