Clay dipped sheet maskers >Action<

Gelukkig zit de Action wat verder van mij verwijderd anders zou ik er veel te vaak zijn. En elke keer kom ik toch weer wat leuks tegen wat ik dan wil testen. Zoals deze drie clay dipped sheet maskers… Kom je gezellig meelezen?

 

Action clay dipped sheet maskers

Ik kwam deze drie onwijs leuke clay dipped sheet maskers tegen. De vrolijke kleurtjes van de verpakkingen trokken gelijk mijn oog. Maar ik was ook wel heel geïnteresseerd in het clay dipped van de maskers. Ik gebruik namelijk wel regelmatig clay maskers maar heb eigenlijk nog maar zelden tot niet een clay sheet maskers gezien. De eerste variant is gedrenkt in vulkanisch klei en hibiscus. Het zorgt er onder andere voor dat de poriën en oneffenheden geminimaliseerd worden zonder de huid uit te drogen.

 

Clay Dipped

 

Pink clay & Roses

Het tweede sheet masker is gedrenkt in roze klei en bevat verder ook nog rozen extracten. Het masker zorgt ervoor dat de huid weer fris, shiny en heerlijk zacht is. Ook zorgt het masker ervoor dat poriën en oneffenheden verminderd worden. Wat fijn is aan deze sheet maskers is dat ze geschikt zijn voor elke huidtype en dat de maskers maar liefst €0,99 kosten bij de Action. Dat is ook nog eens een super leuk prijsje om te testen of regelmatig aan te schaffen. Bovendien zijn deze single use maskers onwijs handig als je niet zo vaak een masker gebruikt!

 

Clay Dipped

 

White clay & White Lily

Het laatste sheetmasker is gedrenkt in witte klei met witte lelies extracten. Het masker heeft een detoxende werking en het zorgt er ook weer voor dat poriën en oneffenheden verminderd worden. Ik vind alledrie de sheetmaskers erg fijn in het gebruik. Roze klei is en blijft altijd al een van mijn favorieten, maar ook de andere twee varianten zijn erg prettig!  Hoe gebruik je de sheet maskers? Het is belangrijkste is om vooraf je huid schoon te maken. Voordat je het masker aanbrengt moet je het sheet masker even wrijven zodat het goed verdeeld over het sheetmasker is. Hierna kun je het masker 15 tot minuten laten zitten om vervolgens met lauwwarm water te verwijderen.

 

Clay Dipped

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.