Bij de Action heb ik de afgelopen tijd weer onwijs leuke maskertjes gescoord. Zo heb ik al een review geschreven over het sheet mask book en het 7 daagse smoothie masker pakket. Dit keer is het de beurt aan het vierdelige clay mask pakketje. Ook deze maskers hebben weer een onwijs leuke verpakking, want het oog wilt natuurlijk ook wat.

 

#It’sowlgood

Elk clay mask heeft een ander dier op de verpakking geprint staan en een andere vrolijke kleur. Het #it’sowlgood masker heeft een infusie van zoete aardbeien. De roze kleur van het clay mask doet dit ook zeker de eer aan. Het masker voelt zacht aan en smeert goed uit. Met de hoeveelheid die ik nodig heb voor mijn gehele gezicht ga ik ervan uit dat de tube zo goed is voor een 3-4 keer. Het masker ruikt niet sterk of onaangenaam. Ook droogt het masker op een fijne manier op, binnen de 5-10 minuten inwerktijd. Maar in vergelijking tot andere klei maskers droogt het masker niet te hard op. Het verwijderen van het masker vond ik iets minder prettig, dit duurde best lang en ik had een roze washand achteraf (die eerst wit was).

 

clay mask clay mask

 

#Ohmydeer

Het #ohmydeer masker heeft een heerlijke toevoeging van chocolade en de kleur van het masker lijkt ook op een heerlijke chocolade verwennerij (LET OP: niet opeten dus!)

 

clay mask clay mask

 

#Meowgical

Het #Meowgical masker bevat dode zee mineralen en heeft een soort blauwpaarse kleur.

 

clay mask clay mask

 

#Foxyglam

Het laatste masker, de #foxyglam bevat een avocado en havermout sensatie. In tegenstelling tot waar de maskers allemaal dezelfde kleur als de tube hadden is dit maskertje weer groen.

 

clay mask clay mask

 

Het setje is te koop bij de Action voor ongeveer €2,50. Welke van deze maskers zou jouw favoriet zijn?

Dit artikel bevat producten die ik zelf gekocht heb, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: