Ik kocht al eens eerder een soort gelijk clay maskersetje van de Action. Het was dan ook erg moeilijk om deze nieuwe ook weer te weerstaan. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan mee verder…

 

Clay maskerset

Het Clay maskerset heeft een nieuw hoesje gekregen en daarin ook vier andere maskers. Het bevat het You’re berry special masker, Life happens chocolate helps maskers, I need vitamine sea masker en het Lets avo cuddle masker.

 

clayclay

 

You’re berry special

Het eerste masker uit het Clay maskerset is het You’re berry special masker. Het masker bevat onder andere vitamine E en zoals natuurlijk al doet vermoeden aardbeien extracten. Het you’re berry special masker vond ik erg fijn de geur van het masker was gelukkig niet sterk maar juist lekker subtiel. Het masker droogde ook op een fijne manier uit en niet te hard/droog.

 

clayclay

 

Life happens chocolate helps

Het tweede masker is waarschijnlijk een welke elke vrouw wel aanspreekt. Het bevat namelijk naast vitamine E ook chocolade extracten! Het chocolade masker was uiteindelijk wel echt mijn favorietje, maar eigenlijk zijn ze dat ook wel weer alle vier haha.

 

clayclay

 

I need vitamin sea

Het derde masker uit het clay maskerset bevat naast vitamine E ook dode zee mineralen. Bij het chocolade masker en dit vitamin sea masker had ik het idee dat er het meeste gebeurde. Tijdens deze maskers voelde ik wat prikkelingen en tintelingen op de huid en waren de mee eters die ik had overduidelijk minder en onzuiverheden rustiger.

 

clayclay

 

Let’s avo cuddle

Zoals de meeste hier inmiddels al op mijn blog weten heb ik helemaal niks met avocado behalve in mijn skincare! Het laatste masker het Let’s avo cuddle (oke wel een cute naam!) bevat naast de vitamine E ook avocado extracten en havermout extracten. Het kleurtje doet mij wel gruzelig denken aan avocado maar het masker bleek wel erg fijn te zijn wat het belangrijkste is!

 

clayclay

 

Welke variant zou jouw favoriet zijn?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: