Wanneer iemand mij vraagt naar mijn favoriete make-up remover antwoord ik eigenlijk altijd met de Garnier SkinActive express 2in1 makeup remover. Omdat ik hier altijd zo tevreden over ben probeerde ik hier ook eens een andere variant van uit de clean & fresh make-up remover met druiven extracten.

 

Clean & Fresh eye make-up remover van Garnier

De Clean & Fresh eye-make up remover sprak mij eigenlijk aan vanwege de verpakking. Het flesje ziet er hetzelfde uit als mijn favoriete make-up remover express 2 in 1, maar dan helemaal in het groen. Mag ik wel even verbaasd zijn toen ik deze bij de DM zag liggen rond de €3,- en bij ons in Nederland rond de €6,- Maar dat is eigenlijk ook wel een van de redenen waarom ik vaak naar Duitsland ga voor inkopen.

 

Clean & Fresh Clean & Fresh

 

Ingrediënten

De lijst met ingrediënten vind ik er in principe wel goed uit zien en parfum/fragrance staat ook helemaal op het einde en zit dus weinig van in. Met de meeste producten van Garnier SkinActive ben ik ook altijd wel tevreden over de ingrediënten. Ik had hier altijd een Duitse app voor om te controleren maar deze ben ik vergeten. Door het product te scannen kreeg je te zien welke ingrediënten goed, minder goed en gewoon slecht waren.

 

 

Effect

Ik ben helaas minder tevreden over deze variant dan de express 2 in 1. Wanneer ik de clean & fresh make-up remover gebruik op mijn Ebelin pads doet het eigenlijk helemaal niks. Wanneer ik het gebruik op een gewone niet herbruikbare wattenschijf doet de make-up remover wel zijn werk. Maar ik heb wel moeite met het wegkrijgen van mascara (niet eens waterproof). Ik heb het product inmiddels een maand in gebruik en is ongeveer half leeg, je heb hier dus ook echt meer van nodig om je make-up te kunnen verwijderen. Conclusie ik ga weer lekker terug naar mijn vertrouwde express 2 in 1 remover!

 

Wat is jouw favoriete make-up remover?

2 Reacties

  1. Verandering is niet altijd goed 😉 als iets goed werkt ben ik ook meestal trouw aan dat product! (Wat niet wil zeggen dat ik niet graag van alles uitprobeer, haha)

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: