Toen ik het in de winkel zag dacht ik gelijk dit lijkt mij nou ideaal voor onderweg. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een pad en geen wattenschijfjes en make-up remover en/of tonic meer.

 

Cleansing pads 2in1

De cleansing pads zijn geschikt om het gezicht te reinigen van bijv make-up, de pads zijn tweezijdig een met een zachte/gladde zijde en een met een ribbel/relief zijde. De pads zijn per stuk verpakt en zijn gedrenkt in een groene thee extract vloeistof.

 

cleansing padscleansing pads

 

Gebruik

Je gebruikt de pads door als eerste de kant met de ribbel/relief te gebruiken. Hiermee masseer je de huid zachtjes voor ca 1 minuut. Hierna gebruik je de zachte/gladde kant om het vuil te verwijderen. Het resultaat zou een schone, frisse huid moeten zijn.

 

cleansing pads cleansing pads cleansing pads

 

Het effect

Op de eerste foto zie je mijn make-up zonder dat ik nog iets verwijderd heb. Op de tweede foto is te zien hoe mijn gezicht eruit ziet na het 1 minuut met de relief/ribbel kant te hebben gemaseerd. En op de laatste foto is het resultaat te zien nadat ik de gladde/zachte kant heb gebruikt. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het meeste van mijn make-up is verwijderd, er zijn alleen nog wat kleine restjes mascara over.

Hoewel ik de pads wel fijn vond om te gebruiken vind ik ze helaas niet goed genoeg om voor mijzelf opnieuw te kopen. Dit omdat ik uiteindelijk toch nog een wattenschijfje met wat make-up remover nodig heb om de laatste restjes te verwijderen. Mocht je de pads alleen als reiniging zonder make-up gebruiken zou ik ze wel weer aanraden, want het geeft een heerlijk fris gevoel.

Mijn voorkeur gaat toch uit naar verwijderen van make-up met de Garnier express 2in1 voor de ogen en faceez pads voor de rest van de ogen.

 

 

De cleansing pads zijn per 10 stuks te koop bij de Hema voor € 5,-

 

Wat heeft jouw voorkeur om make-up te verwijderen?

10 Reacties

  1. Nou, zo te zien ben je na het gebruik van deze pads weer helemaal schoon ;p haha
    Wat merk jij zelf na één minuut masseren? Een zachte huid?

  2. Denk inderdaad dat het alleen werkt als je weinig tot geen make-up gebruikt. Jammer, was wel handig geweest maar schiet niet op als je daarna alsnog make-up remover moet pakken.

    Ik gebruik Dermasense, ideaal!

  3. Het klinkt wel praktisch zo’n alles-in-1 verpakking (zeker voor onderweg), maar als ze niet alles eraf halen is het een beetje zonde en een beetje duur. Voor mij zou de stap naar zoiets te groot zijn, ik gebruik meestal wasbare wattenschijfjes met wat olie 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: