Ik ben zelf voornamelijk fan van het gebruik van Gellac en dan met name van het merk Pink Gellac. Wanneer ik echter vaker wil wisselen gebruik ik meestal de gellac waar geen lamp van nodig is van Essence. Ik zag echter deze click & go nails en vond het wel leuk om eens uit te proberen. Wat ik ervan vond lees je hieronder verder…

 

Essence click & go nails French manicure

In de schappen bij de DM kwam ik deze Essence click & go nails tegen. Er waren twee varianten te koop de Classic French manicure en babyboomer stijl. Beide zijn zeker wel stijlen welke ik zou dragen en daarom nam ik ze ook allebei mee. Het set bevat 12 zelfklevende kunstnagels, je hoeft dus niet zelf nog een lijm aan te brengen. Doordat er 12 stuks in zitten kun je wat passen en meten welke maat het beste bij welke nagel past. Ik zou dit eerst doen voordat je ze al opplakt, mocht je nog willen wisselen. Het aanbrengen is dus eigenlijk enorm eenvoudig en met 2 minuten gedaan.Het setje kost €2,95 bij de DM (de prijs kan verschillend per land en winkel, maar meestal is Essence redelijk hetzelfde geprijsd).

 

Click & Go nailsClick & Go nails  Click & Go nails

 

Voor-na foto’s

Hieronder laat ik even het voor en na resultaat zien. Ik heb helemaal niks met mijn eigen nagels gedaan, vlak hiervoor heb ik mijn Pink Gellac wel verwijderd. Ik vind eigenlijk dat het resultaat er op het eerste blik zeker mag zijn! Als ik iets kritischer ga kijken is de duim niet helemaal passend, maar iedereen heeft natuurlijk andere nagels/maten en vormen dus het kan niet voor iedereen perfect zijn. Ik vind de nagels meer geschikt voor een avondje uit, ze kunnen niet heel veel weerstand hebben dus voor een etentje is het leuk. Voor een uitje in de discotheek denk ik dat je helft erna verloren bent. Ik vind dit zelfs overigens wel een goede oplossing als ik snel mooie nagels voor een make up look wil hebben omdat een gellac nou eenmaal langer duurt met aanbrengen. En soms heb ik die tijd gewoon niet.

 

 

Essence click & go nails babyboomer style

De tweede Essence click & go nails variant die ik kocht is ook een French manicure, maar dan in de babyboomer style. Deze nagels zijn meer puntvormig en hebben een mooie overloop van de French Manicure kleuren erin zitten. Ook dit setje bevat weer 12 nagels, wat ook nog eens fijn is als je een nagel verliest.

 

Click & Go nailsClick & Go nails Click & Go nails

 

Voor-na foto’s

Ik heb hier even geen voor foto bij geplaatst omdat deze hetzelfde is als hierboven. Ik vind ook deze nagels er echt weer super mooi uit zien. MAAR deze nagels waren een stuk minder gemakkelijk in een goede maat te vinden en waren voornamelijk te klein voor mijn nagels. En ik verloor deze nagels doordat ze dus langer en puntiger zijn ook een stuk sneller dan de bovenstaande variant. Mocht ik deze dus nog eens opnieuw willen aanschaffen voor mijn make up looks zou ik eerder voor de bovenstaande variant gaan.

 

 

Gebruik jij weleens nepnagels? Zoja welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: