De laatste tijd ben ik steeds meer high-end producten aan het uitproberen. Voor mij is dan ook de eerste keer dat ik echt iets van Clinique heb aangeschaft. Wel trok het merk mij al een geruime tijd. Toen ik deze box zag met het masker en de make-up remover welke ik al op het oog had, kocht ik deze natuurlijk gelijk.

 

cliniquecliniqueclinique

 

Take the day off make-up remover

Deze Clinique make-up remover is geschikt voor het verwijderen van make-up op de oogleden, wimpers en de lippen. Schud de remover voor gebruik goed en breng het aan op een pad om de make-up eraf te vegen.

 

clinique

 

Pep start double bubble purifying masker

Toevallig heb ik ook een paar dagen geleden een review geschreven over het bubble trouble masker van Rituals. Maar ook naar dit bubble masker van Clinique was ik al een tijdje erg benieuwd. Het masker moet voor gebruik goed geschud geworden. Hierna breng je het aan op je gezicht, binnen 2 minuten is het masker van een emulsie naar een waar bubble paradijs omgetoverd welke een lichte tinteling op je gezicht geven. Het masker kun je verwijderen met wat lauwwarm water.

 

clinique

 

High impact black mascara

Een mini verpakking mascara is echt een must have voor elke beauty addict en super handig om onderweg je make-up te doen of make-up bij te werken! Ik ben benieuwd hoe het effect is van deze mascara want sinds mijn zwangerschap lijkt geen enkele mascara meer voor mij te werken.

 

clinique

 

Moisture surge 72 hour hydrator

Je kunt de hydrator gebruiken onder je make up, over je make up of als 5 minuten gezichtsmasker. Als maskerfan zal ik al deze opties natuurlijk wel allemaal gaan uitproberen maar grotendeels gebruiken voor onder mijn make-up.

 

clinique

 

Cheek pop peach

Deze blush spat echt van het scherm af en is in het echt ook nog eens onwijs mooi. Met deze cheek pop peach heb jij gegarandeerd een mooie zomerse blush op je wangen. De swatch is echt super mooi dus ik ben erg benieuwd naar een make-up look met deze blush!

 

cliniqueclinique

 

Clinique pop lip colour + primer love pop

Net zoals een mini mascara is ook een mini lippenstift een must have voor de beauty addict. En hoe mooi is deze kleur dan! Op de foto ziet de lippenstift er iets meer wijnrood uit dan dat het in de werkelijkheid is. Daar is het meer een roze gloed door het rode heen.

 

cliniqueclinique

 

Het pakket is nu te koop bij de Bijenkorf van €50,- voor €25,-

Welk product(en) spreekt jou het meeste aan uit deze box en zou je terug willen zien in een review?

2 Reacties

  1. Jammer dat hij al uitverkocht is want de inhoud lijkt me echt heel leuk! Take The Day Off is een van de beste reinigers op de markt, daar ga je veel plezier aan beleven!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: