Coca Cola 1971 the unity collection Morphe

Met het vorige Morphe x Coca Cola palette was ik echt onwijs blij. De samenwerking daarna met het 1971 palette sprak mij eerst iets minder aan. Maar uiteindelijk ben ik in de sale toch gezwicht. Kom je meelezen?

 

Morphe x Coca Cola 1971 palette

Het Morphe x Coca Cola 1971 palette is eigenlijk een heel mooi dagelijks palette met een paar tintjes aan frisse kleuren erin. Nu ik het palette eenmaal heb en ook geswatched heb weet ik eigenlijk niet waarom ik voorheen twijfelde. Het palette geeft vanaf de buitenkant al een heerlijke vrolijke vibe maar ook de binnenkant ziet er gewoon prachtig uit. De binnenkant van het Coca Cola 1971 palette bevat ook nog eens die heerlijke fijne spiegel voor iedereen die dat graag gebruikt. Het palette kost normaal €25,- maar is nu momenteel bij Morphe zelf in de aanbieding voor €17,50.

 

Coca Cola 1971Coca Cola 1971 Coca Cola 1971Coca Cola 1971 Coca Cola 1971Coca Cola 1971

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Good Company, That’s The Spirit, Oh Honey, Lovey Doves, Perfect Harmony en 1971. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Commercial Break, Warm Fuzzies, Join Hands, Heart Of Gold, Hilltop Hope en Flash Forward. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Iconic Italy, Grow With It, Blingalong, Total Unity, Loved Up en Poptimistic. De swatches zien er weer super uit en eigenlijk gewoon allemaal van de goede Morphe kwaliteit die ik gewend ben. Ik ben hier zeker wel blij mee en ben erg benieuwd naar de make-up looks hiermee…

 

 

Make-up look

Voor de eerste make-up look was ik heel erg aan het twijfelen wat voor kleuren ik wilde gebruiken. En of het een matte blend zou worden of een cut crease met shimmers. De shimmers in het palette zien er namelijk ook waanzinnig mooi uit. Toch besloot ik om even wat anders uit te proberen om het een beetje dat flower power effect te geven. Voor deze eerste make-up look heb ik dan ook eigenlijk alleen de kleuren Total Unity (matte) en Lovey Dovey (shimmer) gebruikt. Mijn tekenkunst is nog niet waanzinnig maar toch ben ik tevreden over het uiteindelijke resultaat!

 

   

 

Wat vind jij van het Coca Cola 1971 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.