Coca-Cola x Morphe thirst for live palette

Voor de echte liefhebbers en verzamelaars van Morphe (ME!) is er een nieuwe limited edition palette in samenwerking met Coca-Cola. Het palette was al razend snel op Morphe uitverkocht maar is in sommige winkels nog te bemachtigen. Voor mij is het palette zeker een aanrader, lees hieronder waarom!

 

Coca-Cola x Morphe palette

Ik moet eerlijk zijn dat het Coca-Cola x Morphe palette mij niet gelijk op het eerste blik trok. De verpakking vind ik onwijs gaaf en ook echt zoals ik Cola voor mij zie. Wat ik echter mis als ik de verpakking open is een hele witte oogschaduw en een hele zwarte oogschaduw zodat je eigenlijk de drie echte originele kleuren van Coca-Cola heb. Toch ben ik wel erg blij dat ik het palette besteld heb en hieronder zul je al snel zien waarom.

Het palette was op de site van Morphe zelf al uitverkocht maar is bij The Make-up Spot nog te koop voor €24,-

 

Coca-Cola Coca-Cola

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Fizz, Bubble up, Recognized, The real thing, Awaken en Name drop. De tweede rij swatches bevat de kleuren Open up, Cool story, Always bright, Good in red, Pop culture en Add life. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Happiness, Can do, Move it, All the feels, Energetic en Refreshing.

De eerste rij swatches bevat wat neutralere kleuren welke je prima voor een dagelijkse look kan gebruiken. De tweede rij is wel een stuk meer CocaCola met de drie rode kleuren in deze rij. Uit de laatste rij was het vooral de kleur Happiness welke mij erg aantrok vanwege de kleur en pigmentatie.

 

Coca-Cola

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het palette heb ik de kleuren Refreshing, Good in red, Fizz, Happiness en Always bright gebruikt. Ik vond de kleuren onwijs goed gepigmenteerd op de ogen erg makkelijk om mee te werken. Maar vooral ook onwijs fijn om mee te blenden. De shimmers Happiness waren in het echt wel echt veel meer aanwezig dan ik op de foto kon vastleggen. Ik zou het palette zeker aanbevelen!

 

Coca-ColaCoca-Cola

 

Wat vind jij van het CocaCola x Morphe palette?

9 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.