Ik heb nog nooit een tanning product gebruikt maar ik was altijd wel heel erg benieuwd ernaar. Ik vond het dan ook superleuk dat ik deze producten van Cocoa Brown mocht testen. De producten zijn tijdelijk en exclusief verkrijgbaar bij oa de Kruidvat. Geïnteresseerd? Lees dan snel mee verder…

 

Cocoa Brown medium mousse

De Cocoa Brown is een 1 hour tan mousse welke vanaf nu tijdelijk bij de Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar is! De mousse is zacht en hydraterend en al na 1 uur afspoelbaar. Je kunt er ook voor kiezen om de mousse 2 uur of 3 uur in te laten trekken afhankelijk van het gewenste resultaat. De mousse is na 3 uur overigens wel uitgewerkt dus mocht je hiervoor willen kiezen kun je er zelfs ook mee slapen. Het resultaat blijft ongeveer 7 dagen lang zichtbaar! De tanning mousse is te koop voor €8,99 per stuk!

 

Cocoa brownCocoa brown Cocoa brown

 

Cocoa brown dark mousse

Er zijn drie verschillende kleuren Cacoa brown mousse verkrijgbaar: Medium, Dark en Extra Dark. Ik heb zelf Medium en Dark gekregen en een applicator mitt. Hoe bereid je je voor op een tanning? Het beste is om een dag van te voren de huid goed voor te bereiden. Dit doe je door het te scheren/waxen en eventueel te scrubben. Zo zorg je ervoor dat je tanning ook nog eens langer blijft zitten. Heb je veel last van droge plekken? Dan kun je de huid net voor het tannen insmeren met bodylotion.

 

Cocoa brownCocoa brown

 

Cocoa brown applicator mitt

Hoe breng je de Cacoa Brown mousse aan? Voor het gebruik goed schudden! en altijd een tanning mitt gebruiken! Je werkt van beneden naar boven toe en neemt daarbij telkens kleine stukjes welke je eerst controleert voor je verder gaat. Voor het beste resultaat op je handen, voeten en/of gezicht kun je beter een make-up kwast gebruiken. Wanneer je de mousse gaat afspoelen is het belangrijk om niet te heet te douchen en geen zeep op de behandelde plekken te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je tanning het mooiste lang blijft. De Cocoa Brown applicator mitt kost €6,95.

 

Cocoa brownCocoa brownCocoa brown

Resultaten

Op de eerste collage heb ik de Cocoa Brown Medium gebruikt. Ik heb deze 1 uur laten inwerken. Omdat het mijn eerste ervaring was had ik nav de kleur voor het uitspoelen verwacht dat het iets donkerder zou zijn. De volgende keer laat ik de Medium eens 2 uur inwerken en ook nog eens 3 uur. De Dark heb ik op mijn moeder uitgeprobeerd. Bij haar was het verschil iets duidelijker na 1 uur inwerktijd. Deze kleur vind ik wel erg mooi en geslaagd.

 

 

Heb jij weleens een tanning product gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: