Na een hoop warmte en zon hebben we allemaal denk ik wel een beetje een kleurtje gekregen op onze huid. Om deze gezonde kleur en glow te behouden testte ik de twee uit de Coconut Bronze lijn. Namelijk de twee bronzing powders.

Coconut Bronze

De Coconut Bronze is een uitgebreide lijn die je een mooie subtiele sunkissed glow geeft. De producten zijn verrijkt met hydraterende Community Fair Trade-kokosolie uit Samoa. Deze koudgeperste biologische kokosnoot olie is afkomstig van de zonnige kusten van Samoa. In dit tropische klimaat worden de kokosnoten met de hand verzameld en voorzichtig geperst voor de zuiverste kokosnoot olie. Ze werken samen met de lokale organisatie Women in Business. Zij helpen vrouwen om een duurzaam bestaan op te bouwen voor hun gezin. Meer lezen over Community Trade? Klik dan even hier.

 

Coconut Bronze –  Matte Bronzing Powder

Coconut Bronze

 

Ik gebruik eigenlijk meestal alleen een contour powder, maar sinds ik deze bronzer heb ben ik wel helemaal om, om ook een bronzer te gebruiken.

 

Coconut Bronze

 

Ik heb de kleur medium wat normaal veel te donker voor mij zou zijn. Deze bronzer is wel wat warm van ondertoon en normaal vind ik dit echt vreselijk maar doordat ik deze vrij subtiel kan aanbrengen en hij super mooi in de huid blend stoor ik mij er nu helemaal niet aan. En hoe leuk is de opdruk van het palmblad, bijna zonde om te gebruiken.

 

 

De verpakking is ook echt super mooi van aluminum waardoor het ook zeker niet goedkoop aanvoelt. Ik vind ze ook wel stoer en ze staan sowieso mooi te wezen op mijn plankje!

 

Coconut Bronze

 

In beide bronzing powders zit ook een spons, ik vind ze fijn om te hebben maar een bronzer is niet snel een product waar ik zo’n spons zou gebruiken dus die liggen netjes in de la nu.

 

Coconut Bronze – Glistening Glow Powder

 

Voor de echte summer glow moet je echt bij de Glistening Powder zijn. In dit pareltje heb een een bronzer met een shimmer en een mooie subtiele highlighter.

 

Coconut Bronze

 

Van deze is er maar één kleur beschikbaar dit is de Coco Glow. Zoals je op de foto kan zien zijn het beide vrij lichte kleuren met een hele subtiele shimmer. Perfect voor mijn huid maar ik vraag me af of dit iets doet en wat het doet voor een donkerdere huid.

 

 

Qua verpakking is die bijna gelijk aan de matte variant alleen heeft het een andere kleur. Ook weer luxe maar vooral stoer. En ook deze bevat een spons die in mijn la ligt te wachten tot ik een moment heb gevonden om hem te gebruiken.

 

Swatches

Coconut Bronze

 

Links zie je de highlight kleur, deze kleur is bijna gelijk aan mijn huidskleur en heeft echt een hele subtiele shimmer, ben je meer van de blinding highlights dan is dit misschien niks voor jou. In het midden zie de shimmer bronzer, hij heeft een vrij warme ondertoon en is qua kleur bijna gelijk aan de matte variant in medium. En rechts is dus de matte bronzer een wat warmere ondertoon maar heel mooi zacht en hij heeft een beetje een satin finish zoals je ziet.

Doordat de twee bronzers zo op elkaar lijken qua kleur kan ik ze ook super goed samen gebruiken zonder dat ik 3 verschillende kleuren bruin op mijn gezicht smeer dus ook super handig!

 

 

Kies een foto uit op mijn Instagram en ik draag de bronzers maar ik vind zelf dat je het effect het beste kan zien op deze foto. Zoals je ziet ben ik vrij licht van kleur en de bronzers zijn super mooi en subtiel. En ze waren echt super makkelijk te blenden.

 

Mijn mening

Als je al het bovenstaande hebt gelezen dan weet je al wat ik ga zeggen. Als jij nog een fijne bronzer zoekt die je goed kan opbouwen, makkelijk kan blenden en er ook nog is natuurlijk uitziet dan moet je deze echt halen. Ik droeg normaal echt bijna nooit bronzers, sterker nog ik heb een tijd geleden al mijn bronzers aan een vriendin gegeven. Maar deze houd ik, ik ben er echt een beetje verliefd op, haha.

Beide bronzers kosten 15€ en zijn natuurlijk te koop bij je dichtstbijzijnde The Body Shop of in de webshop.

Wat is jouw favoriete bronzer?

Beautifuldisaster.nl | @beautifuldisasternl

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: