Color Block orange + purple Huda Beauty

Het tweede nieuwe Huda Beauty palette is de Color Block orange + purple variant. Ook deze twee kleuren zijn verrassend genoeg altijd waanzinnig mooi bij mekaar. Maar het vraagt ook zeker om een creatieve uitdaging… Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Color Block orange + purple eyeshadow palette

Het tweede nieuwe Huda Beauty Color Block eyeshadow palette is de orange + purple variant. Ook deze ziet er op het eerste blik weer echt super gaaf uit! En net zoals de eerste green + blue variant bevat ook dit palette weer de twee bijzondere pan. De eerste is een mix van 2 shimmers (2e kleur middelste rij). En de tweede is de cake liner (3e kleur middelste rij). Ook dit palette kost €30,- en is onder andere bij The Beauty Editor te koop.

 

Color BlockColor Block Color Block Color BlockColor Block Color BlockColor Block  Color BlockColor Block

 

Swatches

In dit palette is het de tweede rij swatches welke twee bijzondere pan bevat. Deze bevat namelijk als tweede swatch de duo shimmer en deze twee samen geven echt een waanzinnig gaaf effect! Uiteraard kun je de twee shimmers ook los van mekaar gebruiken maar hoe gaaf is dit eigenlijk. De derde swatch is in dit geval de Cake Liner en ook deze ziet er erg goed gepigmenteerd uit.

 

Make-up look

Met mijn eerste make-up look wilde ik weer eens wat creatiefs proberen en met wat lijnen gaan werken. Dit is zeker iets wat ik de komende tijd meer wil gaan doen om beter in te worden. De kleuren waren super fijn om mee te werken. De kleuren waren allemaal goed gepigmenteerd en de combinatie shimmer ziet er ook echt prachtig uit op de ogen. Ik ben zeker fan van deze twee nieuwe Huda Beauty Color Block palettes. En zoals ik in de vorige Color Block green + blue palette review ook al zei hoop ik echt dat Huda Beauty losse cake liners of een cake liner palette gaat uitbrengen…

 

 

Wat vind jij van het orange + purple Color Block palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.