Ik dacht eigenlijk dat het Colour festival mijn eerste palette van BH cosmetics is. Maar eigenlijk heb ik het palette van BH cosmetics x Shaaanxo al een hele tijd in mijn kast liggen en eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik kocht het colour festival palette een tijdje geleden in een goede sale voor ca €10,-

 

Colour festival palette

Het colour festival palette kan op het eerste aanblik misschien wat afschrikken vanwege de felle kleuren in het palette. Hierom heb ik het palette juist uitgekozen maar er zitten ook zeker wat zachtere kleuren in waar je een neutrale kant mee op kunt. In het palette is een ruime keuze uit matte kleuren en shimmer kleuren. Het palette is op Beautybay te koop voor ca €20,50

 

Color festivalColor festival Color festival

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Disco, EDM, Banger, Chic en Center stage. De tweede rij swatches bevat de kleuren Experience, Fringe, Groove, Candy en Rave. De derde rij swatches bevat de kleuren Holo, Denim, Sequins, Pop en VIP. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren DJ, Queen, Haze, Electronic en Rage. Zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren swatchen erg mooi en gemakkelijk.

 

Color festivalColor festival Color festivalColor festival

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Sequins, Pop, Groove en Candy gebruikt. De kleuren werken erg fijn en hebben een onwijs goede pigmentatie. Helaas had de shimmer kleur Candy wel een redelijke fall-out maar de kleur is wel erg mooi.

 

 

Wat vind jij van het Colour festival palette? Durf jij felle kleuren te gebruiken of hou je liever bij neutrale kleuren?

2 Reacties

  1. Heel tof palette ik zou deze kleuren echt zo dragen! Love it!
    Je hebt er weer een mooie look van weten te maken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: